To je to što me zanima!

Video: Četnički duo trebao pjevati na Uskrs u Plaškom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bend je trebao nastupiti u kafiću u vlasništvu Mare Šupice, bivše SDSS-ove načelnice Plaškog. Ona je koalicijski partner vladajućeg HDZ-a
Vidi originalni članak

Proslavu Uskrsa  u Plaškom trebao je 'uveličati' duet iz Republike Srpske 'Žare i Goci'. Dvojac je poznat po gnjusnim i uvredljivim pjesmama poput ove:
'Ja sam rođen 'đe džamije nema, muslimane mrzim od malena. Da zna kurva kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina. Oj, Turkinjo, 'đe su ti dimije, u četnika oko redenika!'.
Bend je trebao nastupiti u kafiću u vlasništvu Mare Šupice, bivše SDSS-ove načelnice Plaškog. Ona je koalicijski partner vladajućeg HDZ-a i predsjednica općinskog vijeća. Šupica i i HDZ-ov načelnik Plaškog Ivan Šego u petak su bili na razgovoru u MUP-u. Koncert je otkazan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • user_239299 09.01.2013.

    to je propaganda... i u pjesmi se cuje da je tekst sledeci: "Da zna Bula kakva je slanina" a ne "Da zna kurva" to vi fino izvinite... a i u ostalom na ni jednom njihovom koncertu se ne cuje u tekstu da se neko kolje ili bilo sta. Kod vaseg Thompsona vice cjela sala "ubij srbina". I sad mi realno recite sta je gore.

  • rođin rođo1 02.04.2010.

    moja preporuka je samo pročitati komentar odszugovi1...............

  • darabubamara 02.04.2010.

    kad vidim s kim je ova \"naša desnica\" koalirala dođe mi poludit od muke.bravo @szugovi1

Komentiraj...
Vidi sve komentare