To je to što me zanima!

VIDEO Uništavali igralište u Sisku: 'Imamo snimku, bolje im je da se sami jave u policiju!'

Snimka traje 57 sekundi, a na njoj se vidi kako nepoznati dvojac dodaje granje u zapaljenu kućici i gledaju kako se vatra širi.
Vidi originalni članak

Treba ih kazniti da im više nikad ne padne na pamet!, poručili su pratitelji Facebook stranice Grad Sisak nakon što su objavili video u kojem delikventi uništavaju kućicu u centru grada.

Snimka traje 57 sekundi, a na njoj se vidi kako nepoznati dvojac dodaje granje u zapaljenu kućicu i gledaju kako se vatra širi.

- Delikventima je najbolje da se sami s roditeljima jave u gradsku upravu - poručili su iz Grada Siska.

Sve se dogodilo na na dječjem igralištu ''Majmunjak'', kako ga nazivaju mještani.

- Grad Sisak prijavio je dvojicu delikvenata policiji zbog vandalizma nad dječjom kućicom za igru na Majmunjaku. S obzirom na veliki broj nadzornih kamera delikventi će sigurno biti otkriveni te im je najbolje da se sami, s roditeljima, jave u gradsku upravu radi nadoknade štete - poručili su iz Siska.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • potvrda za sve 17.01.2024.

    Sa takvim vandalima najbolje je da uništene objekte na neki način usvoje. Prvo o svom trošku i svojim rukama, može i uz stručnu pomoć koju će također platiti, poprave uništeno. Potom sljedećih deset godina vode brigu o tome, redovito održavaju, popravljaju, a ako netko uništi ponovo obnavljaju, o svom trošku... ako im se u tome ne pridruže i novootkriveni vandali...

  • 17.01.2024.

    Nista ne ocekivano.Policije nema dovoljno kad ih je sve vise u pritvoru.Sacekajmo malo krivosude da se popuni kadar.

  • superman1978 17.01.2024.

    majkeo mila ako je ovo vise normalno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare