To je to što me zanima!

VIDEO Desetak djelatnika Centra za socijalnu skrb u Splitu drugi dan odbija testiranje

Nezadovoljni su jer vjeruju da im se ne dozvoljava sloboda izbora, a kažu i kako nema smisla da stranke ne moraju imati potvrde te da se cijepljene djelatnike ne testira iako i oni mogu prenositi virus
Vidi originalni članak

Osim u zdravstvu, obaveza covid potvrda za zaposlenike uvedena je jučer i u sustavu socijalne skrbi. Zbog prosvjeda pred bolnicama, negodovanja zaposlenih u sustavu socijalne skrbi prošla su više manje nezapaženo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jučer je pred Centrom za socijalnu skrb u Splitu prosvjedovalo desetak djelatnika koji su odbijali test, a ista situacija bila je i jutros.

Okupljeni djelatnici sjedili su na ulazu u Centar, a zaštitari im bez covid potvrde nisu dopustili ulazak na radno mjesto.

Nezadovoljni su jer vjeruju da im se ne dozvoljava sloboda izbora, a kažu i kako nema smisla da stranke ne moraju imati potvrde te da se cijepljene djelatnike ne testira iako i oni mogu prenositi virus, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • svegadosta 05.10.2021.

    Da je u travnju 2020 godine bilo cijepiva..svi bi se cijepili..sad glume slobodnjake..da covid 19 izaziva pristeve po licu..opet bi se svi cijepili..a ovako lako glumatati slobodnjake

  • momomomomo 05.10.2021.

    "Želimo omogućiti maksimalnu sigurnost u zdravstvenom sustavu"ali svejedno nećemo uvesti da se cijepljeni moraju testirati te ćemo ih pustiti da šire zarazu po odjelima..

  • momomomomo 05.10.2021.

    Pružajte pasivni otpor

Komentiraj...
Vidi sve komentare