To je to što me zanima!

VIDEO divljanja u Karlovcu: Udario je u kontejner, a žena je tamo prošla koju sekundu prije!

Zamalo je nastradala žena s psom u šetnji. Ista cesta kao zadnji put, Grabrik - Branimirova. Treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci?, napisao je karlovački vijećnik
Vidi originalni članak

Karlovački vijećnik Dimitrije Birač objavio je snimku noćnog divljanja na Facebooku. 

- Zamalo je nastradala žena s psom u šetnji. Ista cesta kao zadnji put, Grabrik - Branimirova. Treba li netko nastradati da se stave ležeći policajci? - napisao je vijećnik i prozvao Grad i pročelnika.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Žena je prošla tamo koju sekundu prije

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako žena šeće psa, prelazi zebru i nastavlja dalje nogostupom. Nekoliko sekundi kasnije točno na tom mjestu gdje je bila vozač crnog automobila izlijeće s ceste i udara u kontejner. Nakon toga bježi s mjesta nesreće.

Iz karlovačke policije rekli su nam da su dojavu dobili dvadeset minuta iza ponoći. Vozač je udario u prometni znak i u kontejner.

Nije bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 40

  • EmilCandor 03.07.2023.

    Pijandura. Taj je pijan ko letva. Nije brzo vozio, a jadva je savladao zavoj.

  • 03.07.2023.

    Poćeo sam zadnjih mjeseci stvarno promatrati vozače BMWa po gradu kak voze,i stvarno mi se čini da je točna teza da je većina vozača istih ono psihopate 1/1

  • darko122 03.07.2023.

    Eee, sad tu fali milicija, buf tablete to jedino lijeće, i njihova masaža rebara i farbanje očiju u plavo koje kasnije prelazi u žutozeleno. Predlažem da se to ponovo uvede u zakon, jer to je jedino humano prema normalnim ljudima, da im živote zaštitimo, a ovakvi će se ionako sami polomiti puno gore i ubiti kada tada i još možda nekog nevinog ubiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare