To je to što me zanima!

VIDEO Domovinski pokret: Koliko nas se HDZ boji da mora kositi stepenice usred presice?

U Domovinskom pokretu kažu da ih je HDZ pokušao sabotirati tako što je radnik došao na stepenicama s flaksericom kositi baš uoči njihove konferencije
Vidi originalni članak

Domovinski pokret i Stjepo Bartulica u utorak su u Šibeniku imali konferenciju na kojoj su govorili o 10 godina članstva u EU i korištenju fondova, no taman kad su trebali početi govoriti začuo se zvuk flakserice.

Na stepenicama iznad njihove govornice pojavio se radnik s motornim trimerom koji je počeo kositi, a cijelu snimku Domovinski pokret objavio je na svom Facebooku gdje su napisali da se radi o tragikomičnom pokušaju sabotiranja najavljene konferencije i da iza toga stoji HDZ.

-  Želimo zahvaliti našoj saborskoj dvorskoj ludi Zeki kao i vrhovnom vođi Plenkoviću koji su se briljantno dosjetili kako bi mogli kositi kamene stepenice flaksericom, logično, uoči same tiskovne konferencije - napisali su na Facebooku uz komentar koliko se netko mora bojati Domovinskog pokreta da kosi stepenice te se pitali što će biti sljedeće.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Smik 10.08.2023.

    Čekam da Luna objasni što piše u članku.

  • fabercastell 10.08.2023.

    oporba je dno dna nikad gora , nadite barem jedu osobu kao alternativu plenkiju i imate moj glas

  • darko122 10.08.2023.

    Problem DP je u tome što im se ton i slika ne slažu. Idemo redom. 1. Vrlo lukavo oni kao ultra desnica, i kao najveći domoljubi na vlast su gurnuli lijevog Milanovića, koji je odmah potom rekao da "spomenik poginulim HOS-ovcima bace tamo negdje. 2. Potom u rezidenciji na moru prima Dodika da se gospodin malo najede i plakne u Jadranu o trošku Hrvata, koje su ubijali. 3.Oni koje je zapadna svjetska zajednica pomagala i na kraju nam mirnim putom dala Vukovar, gdje smo krvavo ginuli, ti isti DP sabotiraju obuku Ukrajinaca koji se bore za slobodu svoje zemlje, 500 000 su Ukrajinaca Rusi pobili, a da smo im obučili inženjerce, možda bi ih par tisuća spasili.4. U mom Zagorju ,Zagorec,  vukovarski branitelj razvio im je ogranak DP, a oni ga skinuli sa  liste i dali mjesto Dreletu, dobro i Drele se borio vidjeli smo i to najviše sa gemištom. Rezultati su pokazatelj kome pripadate i za koga radite, zar ima ljudi koji to ne vide. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare