To je to što me zanima!

VIDEO Drama na Dugom otoku: 'Strašno! Komadi stijene veliki kao kombi padali su na cestu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Načelnik općine Sali napominje da se od jutra radi na sanaciji štete koja se dogodila sinoć uslijed ogromnog odrona na cestu
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer ogroman komad stijene i zemlje se sručio na cestu između Savra i Luke. Prava je sreća da nitko ondje nije prolazio i nastradao, govori nam čitatelj koji je poslao snimku velikog odrona na Dugom otoku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Općine Sali potvrdili su da je do odrona došlo tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak zbog velike količine kiše koja je ondje padala. Kako kažu, trenutno se radi na sanaciji nastale štete, a jedna prometna traka već je prohodna. 

METEOROLOG O NEVREMENU Kaos u Zadru: 'Palo je kiše kao u pola Hrvatske. Potopljeno je pola grada, hrpa intervencija'

- Ne pamtimo ovako što. Kamenja veličine kombija padala su na cestu zajedno sa zemljom i drvećem. Srećom, sve se dogodilo po noći kad ondje nitko nije prolazio. Mehanizacija je od jutra na terenu te rade na sanaciji nastale štete. Svakako mislimo da će biti potrebno rušenje i ostalih komada koji prijete urušavanjem - kazao je načelnik općine Zoran Morović. 

Načelnik napominje da se radi o državnoj cesti, ali se nada da će se uskoro na tom dijelu pristupati kontroliranom rušenju opasnijih stijena te da će biti postavljena zaštitna mreža. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • liliZG2.0 11.03.2024.

    klima se u zadnjih 10 godina drastično promijenila , a mi još uvijek iznenađeni

  • martina.dragic 11.03.2024.

    Ma koji Dugi otok, kao da smo u crtanom filmu! Sve sama akcija i dramaturgija. Nadam se da nisu kombiji patili zbog divljeg kamenja!

  • yhorvat 11.03.2024.

    To zvuci zaista zastrasujuce, nadam se da nitko nije ozlijeden. Priroda moze biti nepredvidiva i opasna, uvijek trebamo biti oprezni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare