To je to što me zanima!

VIDEO Društvene mreže gore nakon Putinovog posjeta vojnom kampu: 'To je dvojnik!'

Dokaz za to je navodno Putinova ruka za koju komentatori tvrde da izgleda kao da je puna ožiljaka od braunile koja se stavlja za davanje infuzije
Vidi originalni članak

Društvene mreže prepune se teorija zavjere o Putinovom dvojniku nakon što su objavljene video snimke njegovog posjeta vojnom kampu gdje je otišao u četvrtak. Na poligonu u kampu ruski vojnici spremaju se za ratovanje u Ukrajini, a Putin je tom prilikom pucao iz puške i rukovao se s vojnicima uz pratnju ministra obrane Sergeja Šojgua.

Sve su pratile televizijske kamere, a ovaj je događaj trebao pokazati kako je Putin u naponu snage i u puno boljem zdravstvenom stanju nego što to navode zapadni mediji.

Nakon što su snimke objavljene, dogodilo se upravo suprotno od onog što se očekivalo - ponovno su krenule glasine o Putinovom zdravlju, kao i o potencijalnom dvojniku!

Dokaz za to je navodno Putinova ruka za koju komentatori tvrde da izgleda kao da je puna ožiljaka od braunile koja se stavlja za davanje infuzije.

"Ovo nije Putin. Dvojnika je izdala ruka", "To je dvojnik", "To na ruci je znak…", samo su neki od komentara na objavljenu snimku.

Neki su komentirali kako je sve skupa znak lošeg zdravlja ruskog predsjednika.

- Snimke koje su objavili ruski vladini mediji pokazuju moguće tragove od intravenozne terapije na ruci Putina. Kremlj je objavio dvije snimke - jednu s gomilom vodenih žigova što čini ruku teže uočljivom, dok se na drugoj uopće ne vidi njegova ruka - napisao je jedan komentator na Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • MeiSnooper 24.10.2022.

    Tekst o umiručem Putinu, a onda ispod kratki naslov "od utorka veće cijene goriva". Poslovica kaže "od drveta ne vidiš šumu". E pa sada nam pred oči guraju "drvo" u vidu Putina i forsiraju okrutnost Rusa, a sve zato da ne vidimo "šumu" u vidu katastrofalne ekonomske situacije ali ovaj put u cijeloj EU, a ne samo u HR. Kao, kad vidimo kako su Rusi okrutni reči ćemo "ma neka je kriza, izdržat ćemo samo da se unište ti prokleti Rusi". Začudo jedan postotak puši te fore ali tiha večina šuti jer ne smiješ dignuti glavi i drugačije misliti jer ti slijedi medijski linč.

  • Veritas1991 23.10.2022.

    ovakvi naslovi me već pomalo zabrinjavaju... dijeluje kao neki očajnik koji protivniku ne može ništa pa stalno zamišlja kako je ovaj bolestan i umire,,... do sada je Putin već trebao imati jedno 3 neizlječiva raka.... ljudi, to je očajno .... ako je sva nada u tome - načekat ćemo se

  • Antifašistaaa 23.10.2022.

    Zašto malo ne istražite ponašanje Zelinskoga koje pokazuje sve znakove ponašanja narkomana? Mnogi su davno već tvrdili da je drogeraš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare