To je to što me zanima!

VIDEO Gori pruga kod Gospića

Vatrogasci su građane upozorili da ne vrše nekontrolirano paljenje na otvorenom prostoru jer se požari, pogodovani vjetrom, brzo šire i izazivaju štetu po biljni pokrov, raslinje i šumske površine
Vidi originalni članak

U blizini Gospića, kod odmorišta Jadova gori pruga, a vatrogasci JVP Gospić su cijeli dan na terenu i gase požar. Trenutno su na održavanju vozilo i dva vatrogasca koji će tamo biti do daljnjega, javljaju iz JVP Gospić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Okolnosti i uzrok požara još nisu poznati.

ZAGREBAČKI VATROGASCI NA TERENU VIDEO Jak požar gori u Dubravi

JVP Gospić je danas na svojoj Facebook stranici objavio upozorenje građanima da ne vrše nekontrolirano paljenje na otvorenom prostoru jer, radilo se o namjerno ili nesvjesno izazvanim požarima, oni se pogodovani vjetrom brzo šire, uslijed čega dolazi do štete po biljni pokrov, raslinje i šumske površine.

BORBA S VATROM Još gori kod Omiša, zbog bure ne mogu poletjeti kanaderi

Samo tijekom jučerašnjeg dana pripadnici VP DVD Pazarišta ugasili su četiri požara, od kojih su dva požara prijetila proširivanjem na stambene i gospodarske objekte. Pripadnici JVP Gospić djelovali su na prihvatu i prijevozu raseljenih osoba iz Ukrajine, uz tri intervencije, dva požara na objektima i jedan požar otvorenog prostora. 

Svako neodgovorno ponašanje građana iziskuje dodatne napore i čini njihov posao težim.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Prava ljubav 16.03.2022.

    To neka drvena pruga

  • 14.03.2022.

    Da nije peta kolona?

  • ćuko 14.03.2022.

    Komšije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare