To je to što me zanima!

VIDEO Horor na Baliju: Petero mladih poginulo u padu dizala

Petero mladih smrtno je stradalo nakon što je puklo čelično uže u dizalu. Stradali su dvojica muškaraca i tri žene u dobi između 19 i 24 godine...
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći na Baliju u petak preminulo je petero mladih ljudi. Radi se o djelatnicima hotela popularnog odmarališta Ayuterra Resort, piše Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ayuterra Resort (@ayuterraresort)

Nesreća se dogodila kad je puklo uže koje osigurava dizalo koje se kreće tračnicama na strmini i povezuje objekte kompleksa.

Obitelji žrtava dobile su oko 4000 dolara odštete za troškove sprovoda, no to znači da neće moći tužiti hotel u slučaju da istraga pokaže da se nesreća dogodila njihovom krivicom.

- Ma čak i da ih tužimo, to nam neće vratiti našu djecu. Nema smisla. Ali, ja vjerujem u karmu. Ako su zaista oni krivi, stići će ih pravda - izjavio je ujak jedne od žrtava.

Policija istražuje kako je došlo do nesreće i je li dizalo pravilno održavano, kao i zašto nije bilo sigurnosnih mjera u slučaju pucanja tog užeta. Dizalo je inače bilo popularna atrakcija među turistima jer je iz njega bio dobar pogled na okolni krajolik. Lokalni mediji pišu kako postoji mogućnost da je dizalo bilo preopterećeno i da je zato došlo do pucanja kabla.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare