To je to što me zanima!

VIDEO Isplivao dosad nepoznati intervju Alekseja Navaljnog: 'Zapad ne čini baš ništa! '

Ove riječi izgovorio je četiri godine prije smrti. Navaljni (47) je umro u sibirskom zatvoru 16. veljače. Srušio se tijekom šetnje dvorištem i umro unatoč pokušajima da ga se oživi
Vidi originalni članak

Ja sam optimist. Nadam se da ovih 20 godina Putinova režima nije uklesano u kamenu, da nam to nije sudbina, rekao je Aleksej Navaljni u dosad neviđenom intervjuu do kojega je došao Sky News.

Ove riječi izgovorio je četiri godine prije smrti. Navaljni (47) je umro u sibirskom zatvoru 16. veljače. Srušio se tijekom šetnje dvorištem i umro unatoč pokušajima da ga se oživi.

Služio je kaznu zatvora od 30 godina, među ostalim zbog, kako je navedeno u jednoj od presuda ruskog suda, osnivanja i financiranja ekstremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja.

BEZ JAVNOG ISPRAĆAJA Ruske vlasti majci Navaljnog dale ultimatum da ga pokopa u roku od 3 sata: Traži tijelo sina

Obitelj i suradnici Navaljnog krive Kremlj za njegovu smrt, što Moskva odbacuje.

- Zapad ne čini baš ništa, rekao bih. Postoje neki ritualni plesovi, ali zapravo se ništa događa. Zašto korumpirani dužnosnici još uvijek žive u Londonu? Zato što još uvijek hrane ogroman broj izvrsnih londonskih odvjetnika - rekao je tada.

- Ti ljudi, činit će vam se da su vrlo civilizirani, bit će vam drago sjesti s njima i porazgovarati, nosit će kravatu i lijepo se ponašati, a u isto vrijeme služe interesima totalnih bandita - nastavio je.

NE IDE MU VIDEO Biden udovicu Navaljnog Juliju nazvao Yolanda, prije tog kraljicu nazvao 'Rihanna'

Istaknuo je tada kako  je Rusija europska zemlja i da svi ljudi koji u njoj žive žele biti dio Europe.

-  Nadam se da ću vam za 10 godina, ako ćemo opet razgovarati, moći reći kako smo uspjeli pobijediti korupciju - rekao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jasamzapravicu 27.02.2024.

    Cudo kako Rusi ubijaju svoju opoziciju a ima ih sve vise i opozicijskih partija a i opozicionara dok u pravoj demokraciji u American se opozicija valjda slabo radja pa ih i nema bas  

  • eli g 26.02.2024.

    Bas da vidimo kako ce Asanže da prođe, zapadni licemeri i ovaj njihov špijun, nema on nikakve veze sa Rusijom niti je bilo kakav opozicionar, obični sluga zapada kao i njegova žena koju treba što pre Rusi da hapse.

  • Filister na 2 26.02.2024.

    Zapad treba što više Navaljnjih da bi ocrnio stanje u Rusiji. Ako nekog treba krivit za njegovu smrt, onda je to on sam. Imao je prilike otići ali se vratio. Dobroje znoa da je putin diktator i da ne treba čačkat mečku. Mislite da je zapadu stalo do smrti Navaljnog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare