To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u parlamentu Crne Gore. Među zastupnicima skoro letjele šake: 'Pamtit ćete me!'

Bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović želio se potući sa zastupnikom socijaldemokrata Nikolom Zirojevićem na sjednici parlamenta, skočio je na njega, ali su ostali zastupnici spriječili ozbiljniji incident
Vidi originalni članak

Bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović umalo se potukao sa zastupnikom socijaldemokrata Nikolom Zirojevićem na sjednici parlamenta, piše Kurir.

- Govorim tebi! U ovoj prostoriji je doktor, ako ne vjerujete Jevti Erakoviću i Nerminu Abdiću, evo dr. Ćemana... Molim vas organizirajmo da se poslaniku koji se na nas već dugo dere osigura Benzedin, pa Strepsils - rekao je Zirojević bivšem premijeru u ponedjeljak na sjednici Sabora.

POGLEDAJTE VIDEO:

No, Abazović je žestoko reagirao.

- Pamtit ćete me do kraja života - rekao je Abazović.

AKCIJA U POLICIJSKOJ POSTAJI Crnogorski policajci u postaji su organizirali orgije i hvalili se kolegama. Imamo fotografije...

No, Zirojević ga je pozvao da izađe iz skupštinske dvorane kako bi se obračunali.

Abazović je skočio, ali su ostali zastupnici spriječili ozbiljniji incident, nakon čega je predsjedavajući odredio pauzu.

Lider Nove srpske demokracije Andrija Mandić nedavno je izabran za predsjednika Skupštine, a Abazovićev pokret URA glasao je protiv.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • xOOx 27.11.2023.

    kod nas nemoguce... prazne klupe nema se ko potuci

  • PeroZagreb2023 27.11.2023.

    Da li je u crnogorsku skupštinu izabran ijedan Crnogorac ili su sve Srbi i nešto malo nacionalnih manjina, Albanci, Bošnjaci i 1 Hrvat?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare