To je to što me zanima!

VIDEO Kapela: Već druga godina da nam netko uništava bundevu u dvorištu. E sad smo ga snimili!

Djeca su sretno legli spavati navečer uz svoju osvijetljenu bundevu u dvorištu, no cijela obitelj je ostala šokirana kada su ju ujutro vidjeli razbijenu. Kamera je ulovila počinitelja...
Vidi originalni članak

Drugu godinu zaredom obitelj Kovačević iz Donjih Mosta u općini Kapela budi se u nevjerici.

Netko im je za Noć vještica uništio bundevu koju su stavili u dvorište. Ovaj put su stavili kameru. 

- Zapravo sam baš bijesna, živimo u maloj sredini u selu. Ovo je već druga godina da nam netko uništava bundevu u dvorištu. Ne razumijem kome smeta naša osvijetljena bundeva u našem dvorištu?! - rekla je Bojana Kovačević za MojPortal.hr.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac preskače u dvorište i uništava bundevu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bojana dodaje kako po hodu i jakni može nagađati o kome se radi, ali ne želi nikoga prozivati.

- Na snimci smo vidjeli auto koji se zaustavio no nismo obraćali pozornost, sad vidimo da ono od lani nije bila slučajnost. Stavili smo izdubljenu i osvijetljenu bundevu u dvorište, tako da ju pokriva kamera i nažalost, neugodno se iznenadili. Mi ne slavimo Noć vještica, no imamo djecu od tri i osam godina koje iznimno veseli osvijetljena bundeva. Ne želimo im zbog toga uskraćivati veselje - rekla je Bojana i dodala da nisu zvali policiju.

- Želim reći da ovo ponašanje graniči s ludilom. Lani je bundeva razbijena na ogradi jer je bila nadohvat ruke, a ovaj put je netko ušao u naše dvorište. Imamo psa pasmine Staford koji je bio pušten pa me čudi da je netko bio dovoljno hrabar - kaže Bojana i dodaje da je pas počeo lajati kada je počinitelj otišao autom. 

- Gdje god su mala djeca bundeve su uništene. Očito se počinitelj vozi po selu i uništava bundeve. Znam još jednu obitelj koja je bundevu stavila kraj ograde pa su se isto jutros šokirali kada su ju vidjeli razbijenu. Možda da je i naša bila uz cestu i ne bi tako reagirala, no osjećaj da nam netko ulazi u dvorište je strašan - kaže Bojana. 

Događaj se dogodio prije ponoći, no na snimci stoji da je bilo nakon ponoći. Pitanje je, da li netko uživa u tome što radi ili se ne može pomiriti s činjenicom da se običaji vezani za Noć vještica sve više koriste i u našim krajevima. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Brankec 12 02.11.2021.

    Da je to u mom dvoristu bilo ja mislim da vise nebi hodo ljudi sacekusa je najbolji dio a onda mu bunevu stavit na glavu i  takvoga ga odvest u policiju naravno prije toga ga dobro nasamarat  

  • zgbzagreb 02.11.2021.

    "Djeca su sretno legli spavati navečer uz" . Dakle hrvatakog pravopisa..... sramota. U množini u djeca legla. "Djeca su sretno leglA spavati navečer uz" .

  • ferencek1 02.11.2021.

    zabraniti i maškare i one su dio folklora

Komentiraj...
Vidi sve komentare