To je to što me zanima!

VIDEO Kod Zaprešića su raznijeli bankomat i zapalili trgovinu?! 'Prije požara je baš grunulo'

Nakon jake eksplozije počeo je požar koji se proširio na cijelu trgovinu u Prigorju Brdovečkom nešto iza ponoći. Na teren su odmah izašli vatrogasci
Vidi originalni članak

Snažna eksplozija buknula je u trgovini u centru Marija u mjestu Prigorje Brdovečko nešto iza 1 sat u noći s utorka na srijedu. 

U požaru je izgorila cijela trgovina, a na teren je izašlo tri vatrogasna vozila s 15 vatrogasaca, potvrdio je zapovjednik DVD Harmica.

Na intervenciju su izašli vatrogasci iz DVD Zdenci Brdovečki, DVD Brdovec, DVD Marija Gorica s kolegama iz središnje postrojbe. 

Zapovjednik DVD Harmica je potvrdio da nije bilo ozlijeđenih. 

POGLEDAJTE VIDEO: Raznijeli bankomat i zapalili trgovinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neposredno prije početka požara se čula izuzetno jaka eksplozija koja je aktivirala alarm auta koji je bio parkiran s lijeve strane trgovine, te je za par sekundi započeo plamen koji je unutar 10 minuta zahvatio cijelu trgovinu - ispričala nam je čitateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Text 11.08.2021.

    ocito nisu iz Brdovcu, lopovi su skuzili da su tamo ljudi mirni nema ni policije ni kontrola...

  • brane456 11.08.2021.

    ima li ikakve šanse, da se kriminalci orkriju i privedu pravdi❌

  • najiram 10 11.08.2021.

    još jedna  verlo  uspiješna  teroristička  akcije  partizana...u  teškoj  borbi  sa  kapitalistima...što  ja  govorim  treba  oformiti  jake  domobranske  snage  da  nas  zaštite  nas  i  naše  domove  od  partizanskih  zloćinaća  i  diverzanata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare