To je to što me zanima!

VIDEO Mazdom pretjecao kod Koprivnice i udario u traktor. Traktorist je teško ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozač Mazde (26) nepropisno je pretjecao u Kloštru Podravskom, kad je udario u traktor kojim je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola. Protiv 26-godišnjaka podnijet će kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

U sudaru osobnog automobila i traktora u petak popodne nedaleko Koprivnice teško je ozlijeđen 52-godišnji traktorist, potvrdila je PU koprivničko-križevačka.

POGLEDAJTE VIDEO: Teška nesreća u Kloštru Podravskom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode iz policije u pisanom odgovoru na naš upit, u petak oko 16.50 u Kloštru Podravskom u Ulici Matije Gupca 26-godišnjak je upravljao Mazdom koprivničkih oznaka te je uslijed nepropisnog pretjecanja udario u traktor.

Radi se o traktoru IMT koprivničkih registracija kojim je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,02 promila u krvi.

VJEROJATNO JE PUKLA GUMA Prometna na A3 kod Sredanaca: Kamion udario u ogradu, očevici tvrde da je vozača odvezla hitna

Čitateljica koja nam je poslala snimku navodi kako je sve bilo puno stakla, a dodaje kako po toj cesti i inače prebrzo jure automobili.

- U prometnoj nesreći vozač traktora zadobio je teške tjelesne ozljede te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 26-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - dodaju iz PU koprivničko-križevačke.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi u ku.... 24.12.2022.

    To i nije baš kod Koprivnice !

  • svi u ku.... 24.12.2022.

    Opet pijanac na traktoru i opet u Kloštru Podravskom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare