To je to što me zanima!

VIDEO Na posljednjem ispraćaju Ivice Pivca (71) u Vrgorcu se okupio velik broj ožalošćenih

Ivica Pivac, diplomirani agronom i predsjednik Grupe Pivac, umro je u 72. godini u ponedjeljak kasno poslijepodne na putu prema bolnici, a u srijedu je pokopan u svom rodnom Vrgorcu
Vidi originalni članak

U srijedu je na gradskom groblju u Vrgorcu održan pogreb Ivice Pivca, vlasnika mesne industrije Pivac koji je iznenada preminuo u ponedjeljak nakon što mu je pozlilo na plaži gdje su ga pokušali reanimirati.

Umro je na putu prema splitskoj bolnici. Imao je 71 godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča o Mesnoj industriji Braća Pivac počinje u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori 1952.

Kompanija je, kako se navodi na njezinim internetskim stranicama počela kao mali obiteljski obrt, a s godinama je izrasla u jednu od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj.

Tvrtka ima 250 maloprodajnih poslovnica diljem zemlje.

Osim Mesne industrije Braća Pivac, Grupa Pivac obuhvaća još dvije mesno-prerađivačke tvrtke - PPK karlovačku mesnu industriju i Mesnu industriju Vajda.

Mesna industrija Braća Pivac izvijestila je u siječnju 2020. da je prešla prag od 50 posto dionica u Krašu. Mediji su u rujnu 2021. izvijestili su da je Mesna industrija Braće Pivac kupac velikog paketa dionica Podravke koje je prodao Erste plavi mirovinski fond.

Grupa Pivac u vlasništvu je Ivice i Nevena Pivca te njihova nećaka Miljenka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Oksimoron_1 03.08.2023.

    E da, ilegalne klaonice po garažama...sjećamo se tih fotografija i članaka. i mesne prerađevine od isključivo uvezenog mesa žnj kvalitete....ne kupujem ni Pivac, ni PPK niti Vajdu....a niti puno toga. Kaj ste se rastrubili o liku? Zadužio Hrvatsku? Spasio tisuće života? Izumio lijek? Obnovio nekom kuću srušenu u potresu?

  • PetarLu17 03.08.2023.

    A jadan stvarao tako respektabilnu firmu i sad umro kad je firma na vrhuncu moći, pa valjda ima djece i unučadi da naslijede bogatstvo.

  • Sapientem 02.08.2023.

    Ima li i ovaj “mladu”?

Komentiraj...
Vidi sve komentare