To je to što me zanima!

VIDEO Neobični kupači posjetili plažu na Krku: 'Krava se htjela osvježiti, a tele se veselilo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na plažu u mjestu Risika na Krku u poslijepodnevnim satima došetale su mama krava i tele. Kupači su ih promatrali dok su se oni igrali na plaži
Vidi originalni članak

Došli smo u beach bar popiti piće. U trenutku kad sam došla do auta sa šljunčane ceste koja vodi prema Vrbniku spustili su se krava i tele. Dosta oprezno sam odložila stvari u auto i otrčala po mobitel kako bi mogla snimiti jer ovo je teško za povjerovati - rekla nam je čitateljica koja je svjedočila nesvakidašnjem prizoru na plaži u mjestu Risika na Krku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog kiše na plaži nije bilo puno ljudi pa se krave nisu bojale. Svojim veselim trčkaranjem po plaži uveselile su nekoliko promatrača koji su se tamo zatekli.

- Nas 10-ak je svjedočilo ovom čak i lijepom događaju. Niti krava niti tele nisu bili u strahu. Kao što se vidi na videu, tele je čak i skakutalo po plaži. Sve je trajalo oko 15 minuta. Svi smo bili oduševljeni ovime i definitivno će ovo ostati jedan od ljepših doživljaja ovog ljeta. Krava se pokušala osvježiti, ali nije uspjela - rekla nam je čitateljica.

Vlasnik je kontaktiran ubrzo nakon što su krave došle na plažu i odmah je došao po njih.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bosanac 13.07.2022.

    Mama krava i njeno telence došli na kupanjac. Baš super.

  • majmunaš 13.07.2022.

    Koliko krava ima na dvije noge, ove su super ne sunčaju vime.Ma!

  • future79 12.07.2022.

    Pa neka i oni imaju pravo👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare