To je to što me zanima!

VIDEO Nožem u Poreču prijetio muškarcu, policija ga uhvatila. Pogledajte kako ga privode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prava policijska potjera odvijala se u utorak popodne na porečkim ulicama, a kako nam je ispričao čitatelj koji je sve snimio, muškarac je polako hodao prema centru, ali ga je na putu dočekala grupa policajaca
Vidi originalni članak

Čovjek je normalno hodao prema centru, a kad je vidio da ga čeka grupa policajaca, počeo je trčati. Policajci su potrčali za njim, srušili ga, vezali i odveli nekud, ispričao nam je čitatelj o prizoru iz Poreča u utorak popodne.

POGLEDAJTE VIDEO: Porečka policija uhvatila muškarca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kako nam je potvrdila PU istarska, porečka je policija 30. kolovoza oko 16.45 sati zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Rade Končara u Poreču.

JUTARNJA STRAVA Užas u Novskoj: Muž ubio ženu pa pobjegao. Imao je zabranu prilaska. Pronašli su ga mrtvog

Po dolasku i zaticanju od strane policije, osumnjičeni je počeo bježati, ali je ubrzo sustignut u ulici Bože Milanovića, te je uz uporabu sredstava prisile doveden u prostorije policijske postaje, rekli su nam iz policije, dodavši da se radi o 46-godišnjaku koji je vikao i galamio na 32-godišnjaka uz mahanje nožem.

TROJE OZLIJEĐENIH S 2.2 promila frontalno se zabila u Opel. Njoj ništa, a putnica iz njenog vozila teško ozlijeđena

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 46-godišnjak pod utjecajem alkohola vikao i galamio na 32-godišnjaka, te je u jednom trenutku izvadio nož kojim je počeo mahati u cilju zastrašivanja. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira 46-godišnjak će danas biti priveden na nadležni sud - dodali su.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • American_Donut 31.08.2022.

    bit ce priveden na sud i pusten uz odredjene mjere opreza pa moze opet nastaviti prijetiti, ili nedajboze, nesto gore od toga..

  • dadooštri 31.08.2022.

    Veli novinar nekam su ga odveli,haha,valjda u kino ili kazalište!

Komentiraj...
Vidi sve komentare