To je to što me zanima!

VIDEO Objavili su prve snimke potresa u Crnoj Gori: Trenutak zabilježila i kamera na Stradunu

Dogodio se vrlo jaki potres, jačinom sličan onom u Zagrebu. Sreća je što je epicentar potresa u nenaseljenom području krša, rekao nam je seizmolog Krešimir Kuk
Vidi originalni članak

Potres 5,4 stupnjeva po Richteru pogodio je Crnu Goru u četvrtak u 4.06 sati. Epicentar je bio na dubini od 14 kilometara, pet kilometara jugozapadno od mjesta Čarađe u općini Nikšić. Osjetio se u Hrvatsko, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutak potresa zabilježila je i kamera na Stradunu.

Pogledajte video

- Dogodio se vrlo jaki potres, jačinom sličan onom u Zagrebu. Sreća je što je epicentar potresa u nenaseljenom području krša tako da očekujemo slabije efekte potresa, no svaki malo jači potres na kamenom ili stjenovitom terenu može izazvati vrlo jake odrone. Obzirom na konfiguraciju i karakteristike područja na kojem se dogodio ovaj potres, odroni su popratna pojava koja je realna - rekao nam je seizmolog Krešimir Kuk.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • bmodric 15.03.2024.

    Cujem za potrese, uvijek je tu zalosno gledati unistene domove i uplasene ljude. Nadam se da ce Crna Gora brzo se oporaviti.

  • jcorluka 15.03.2024.

    Eh, jadna Crna Gora, uvijek im se nesto desi. Nadam se da nema ozlijedenih, a ovakvi dogadaji uvijek podsjecaju koliko je priroda nepredvidiva i mocna.

  • qratkovic 15.03.2024.

    Cuda koliko je priroda mocna, stvarno je tuzno gledati unistavanje prekrasnih mjesta kao sto je Crna Gora. Nadam se da ce se brzo oporaviti i da ce ljudi biti sigurni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare