To je to što me zanima!

VIDEO Buktinja u Zagrebu: Na Ferenščici se zapalila garaža uz zgradu. U njoj bilo eksploziva?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije nego što smo vidjeli da gori, čuli smo jaku eksploziju, a onda su vatra i dim počeli sukljati oko zgrade. Policija nam neda blizu zbog opasnosti od naknadnih eksplozija, ispričali su svjedoci
Vidi originalni članak

U nedjelju oko podneva u zagrebačkom naselju Ferenščica zapalila se garaža uz manju zgradu. Iz JVP Zagreb kažu kako se radi o požaru garaže u razbuktaloj fazi uz kuću trokatnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Požar zgrade u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije nego što smo vidjeli da gori, čuli smo jaku eksploziju, a onda su vatra i dim počeli sukljati oko zgrade. Ubrzo su se čule i vatrogasne sirene - ispričao nam je čitatelj koji je poslao video. 

Neslužbeno doznajemo da se naknadno od vlasnika saznalo da u garaži ima eksploziva te se hlađenje vrši sa sigurne udaljenosti. Također, policija je prisutna pa će daljnje postupanje vatrogasaca dogovoriti sa njima.

Kako je ispričao jedan od susjeda, čuo je glasnu eksploziju. Mislio je možda da je zvučni zid, ali kad je izašao vidio je da je sve puno vatrogasaca. Policajac ga je potjerao u kuću zbog navodne opasnosti od eksplozije

Nakon manje od sat vremena požar je lokaliziran i ugašen iako je potrebno pregledati i krov kuće. 

Požar su gasili sa 4 vozila i 13 vatrogasaca.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maxitron 12.03.2023.

    Hej stručnjaci kolko vrsta eksploziva ima i za koje namjene ??? Jedra se   razglamili bez veze . Pod eksplozivom se može svašta podrazumijevati u današnje vrijeme a i koji pametni murjak ,ako ima takvih , govori ljudima detalje svog posla . No ipak je to rvacka.

  • franjoplemeniti666 12.03.2023.

    Samo rokaj ...rokaj nek se sve zdimi

  • vrba 12.03.2023.

    sretni su ovi u kući do što nisu imali fasadu od stiropora

Komentiraj...
Vidi sve komentare