To je to što me zanima!

VIDEO Zastrašujuće snimke požara kod Šibenika: S vatrom se bori više od 100 vatrogasaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasci još nemaju kontrolu nad požarom koji je izbio u Zatonu kod Šibenika. Stanovnici su u panici, vatrogasci brane kuće od vatrene stihije
Vidi originalni članak

Požar koji je u srijedu oko 11 sati izbio u okolici Vodica - u Mrdakovici na Benkovačkoj cesti, proširio se prema Zatonu gdje je situacija dramatična, a u gašenju sudjeluje više od 100 vatrogasaca, doznaje se iz zatonskog DVD-a.

Na terenu je preko 100 vatrogasaca s 42 vozila, u gašenju sudjeluju i kanaderi, a sve otežava jak vjetar. Nekoliko kuća je, kako kažu mještani, zahvatila vatra, od dima se ne može disati, a vatrogasna vozila ne prestaju dolaziti. Na terenu su i ekipe hitne pomoći, te policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najkritičnije je prema Raslini. U gašenju sudjeluju i kanaderi, a gašenje otežava jak vjetar. 

"Pakao je, ne znamo gdje ćemo prije. Kažu da i neke kuće gore tako da sad idemo vidjeti tamo", kratko je rekao Boris Dukić, zapovjednik zatonskog DVD-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RoyBean 14.07.2022.

    Ispavak netočnog navoda. "Vatrogasci još nemaju kontrolu nad požarom koji je izbio u Zatonu kod Šibenika. Stanovnici su u panici, vatrogasci brane kuće od vatrene stihije". Kao što je u članku vidljivo požar je izbio kod Vodica, ali se proširio prema Zatonu i onda dalje prema Raslini.

  • istina i bog 13.07.2022.

    Svaka cast hrabrim vatrogascima i pilotima.No zašto je pola flote aviona jos u ZTZ u. Ministre jeli to po planu ili je neko z..... .

  • Ekscem 13.07.2022.

    gorit će do kuća, dalje neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare