To je to što me zanima!

VIDEO Policija o nesreći na A3: Vozač u bolnici, cisternom je udario u ogradu pa se prevrnuo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cisterna je u četvrtak oko 14 sati udarila u središnju zaštitnu ogradu na južnoj strani A3 između Okučana i Nove Gradiške, a vozača su prevezli u bolnicu u Novoj Gradiški
Vidi originalni članak

Policija je iznijela nove detalje o prometnoj nesreći na A3 između Okučana i Nove Gradiške, u kojoj se prevrnula cisterna pri čemu je ozlijeđen jedan čovjek.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod izašli su na teren i utvrdili da je kamion iz Srbije udario u središnju zaštitnu ogradu, a prevozio je lateks za gume čija se smjesa razlila po cesti.

Do udara je došlo na južnoj strani autoceste, a cisterna je prilikom udara probila ogradu i prevrnula se. Promet se trenutno odvija desnim prometnim trakom na južnoj i sjevernoj strani autoceste A3. Ozlijeđen je vozač kojeg su prevezli u bolnicu u Novoj Gradiški.

- Policijski službenici trenutno obavljaju očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti prometne nesreće, a nakon čega će podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu - dodaju iz PU brodsko-posavske.

POLICIJA GA TRAŽI BMW sletio s ceste i prevrnuo se kod Buzeta, vozač pobjegao i u autu ostavio 6 ozlijeđenih ljudi

Dojavu o prometnoj nesreći zaprimili su u četvrtak oko 14.10 sati.

Samo prošli tjedan na istoj je dionici A3 bilo devet sudara,  a u teškoj nesreći je poginuo 51-godišnji državljanin BiH, a još 12 ljudi završilo je u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Karlo72 20.01.2023.

    Autocesta na toj dionici nije u najboljem stanju,ali zato prilagodio brzinu stanju ceste,a ovaj je mogao ubiti još nekoga,jurnjava da bude prije na granici najvjerojatnije.

  • brm123 19.01.2023.

    To nije autocesta vec njivacesta kolike su rupe i kolotrazi

  • delfini 19.01.2023.

    Strašno što se svako malo dešava na toj dionici autoceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare