To je to što me zanima!

VIDEO Policija o velikoj akciji u Dubravi: Pokušali su pobjeći i namjerno razbili sedam vozila

Policija je uhitila četvero ljudi u Mazdi koji su pokušali pobjeći dok su ih policajci htjeli privesti. Kako su sinoć rekli, radi se o muškarcima koje sumnjiče za teške krađe provaljivanjem u stanove
Vidi originalni članak

Velik broj razbijenih automobila i četvero privedenih, bilanca su akcije zagrebačke policije na Maksimirskoj cesti u utorak navečer. 

O svemu se u srijedu oglasila i policija. Kako su pojasnili, oko 20.50 sati, operativnim radom policijskih službenika, uočili su moguće počinitelje kaznenih djela koji su u tom trenutku bili zaustavljeni u Mazdi na semaforu dok je bilo crveno svjetlo.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema do sad prikupljenim podacima, Mazdu je Maksimirskom prema Dubravi vozio osumnjičeni muškarac (36), a s njim je u automobilu bilo još troje putnika starosti od 19 do 34 godine. 

OGLASILA SE I POLICIJA VIDEO Uhitili četvero muškaraca u Dubravi, sedam auta slupano: 'Svi su vrištali, ima ozlijeđenih'

Kad su ih uočili, policajci su prišli automobilu dok je bio zaustavljen kako bi uhitili sumnjive osobe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pogledajte fotografije kaosa u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uz procjenu minimalnog rizika, s obzirom da vozilo tada nije bilo u kretanju, legitimiraju se i izdaju naredbe na što se vozač oglušio i s namjerom bijega oštetio sedam vozila koja su tada bila zaustavljena na kolniku - navode iz policije.

Nad svim osobama uporabljena su sredstva prisile nakon čega su privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Podsjetimo, sinoć je policija izvijestila da se radi o muškarcima za koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela teških krađa provaljivanjem u stanove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 13.12.2023.

    tko bu drugi nek naši huliiganii kaj su se vratil iz grčke

  • Linz 13.12.2023.

    Dok je bilo Yuge i Tita, kad napraviš neko sranje milicija te prvo ispendreči pa tek onda pita : šta je bilo momčino ??? a ti samo ponavljaš : nemoj pendrekom po glavi ..................... druže plavi !!!

  • 13.12.2023.

    I za njih je spremna jamčevina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare