To je to što me zanima!

VIDEO Policija objavila detalje potjere: Lovili ga preko cijelog grada, ozlijeđena dva policajca

Tijekom potjere, osumnjičeni je svojim vozilom udario u dva policijska vozila. Ozlijeđena su dva policajca, ali i osumnjičenik koji je već ranije evidentiran za prekršaje i kaznena djela
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u srijedu je objavila detalje velike potjere koju su vodili u utorak navečer za vozačem (27) crvene Ford Fieste od Jelkovca kod Sesveta pa sve do naselja Rudeš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode, policajci su oko 21.45 u Novom Jelkovcu pristupili vozaču radi provjere identiteta jer je vozio Fiestu bez registracija. 

Međutim, on se u tom trenu dao u bijeg od naselja Jelkovec i krenuo na zagrebačku obilaznicu u smjeru zapada. Tu su se i policajci uključili u potjeru za njim, što su snimili i brojni čitatelji.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

V.D.K. (27) koji je vozio Fiestu se kod čvora Zagreb zapad u Jankomiru uključio nazad na Ljubljansku i Zagrebačku aveniju te krenuo prema istoku. Jurio je kroz više raskrižja velikom brzinom unatoč crvenim svjetlima za njegov smjer kretanja.

Cijelo vrijeme nije trzao na svjetlosna i zvučna upozorenja i naredbe policijskih službenika, da bi dolaskom do križanja Zagrebačke avenije i Ulice Roberta Frangeša Mihanovića vozilom sletio s kolnika kod tornjeva Sky Office.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi ga spriječili u bijegu, policija navodi da su prema njemu uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) te utvrdili da se radi o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je već ranije evidentiran za određene prekršaje i kaznena djela.

Tijekom potjere, osumnjičeni je svojim vozilom udario u dva policijska vozila, i to na Jarunskoj ulici te križanju Zagrebačke avenije i Hrvatskog sokola, pri čemu su lakše ozlijeđena dva policijska službenika iz vozila u Jarunskoj ulici. Lakšu tjelesnu ozljedu zadobio je i osumnjičenik, a priveden je u službene prostorije policije te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • bezeveze 14.02.2024.

    Vidim Hrvatska se pocela amerikanizirati malo, prvo pucnjave po cesti usred bijela dana (v gorica i slicno) sada i potjere sa 10+ policijskih auta... Lijepo..

  • PUN KO BROD 14.02.2024.

    Sigurno je manjinac, čim skrivaju identitet

  • Nboy 14.02.2024.

    eto opet bahati vozač u fordu a neko kaže da su samo vlasnici mercedesa takvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare