To je to što me zanima!

Dramatična snimka s Krka, uhitili muškarce koji su raznijeli bankomat: 'Policija! Svi na pod'

Policija sumnjiči trojicu muškaraca (23,46 i 53 godine) da su u četvrtak oko 6 sati izazvali eksploziju bankomata u Malinskoj te oštetivši bankomat otuđili novac i pobjegli s mjesta događaja
Vidi originalni članak

Dva vozila, dijelovi bankomata, alat za pljačkanje bankomata te 799.600 kuna pronašla je policija u jučerašnjoj pretrazi na Krku. Policija sumnjiči trojicu muškaraca (23,46 i 53 godine) da su u četvrtak oko 6 sati izazvali eksploziju bankomata u Malinskoj te oštetivši bankomat otuđili novac i pobjegli s mjesta događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PU primorsko goranska danas je na konferenciji za medije otkrila rezultate kriminalističkog istraživanja. Objavili su i video zapis u kojem su trojicu počinitelja u obiteljskoj kući na području otoka Krka uhitili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije.

UŽIVO: BUKA UZNEMIRILA GRAĐANE Nova eksplozija u Sesvetama: 'Raznijeli su opet bankomat, ništa nije ostalo od njega'

Među predmetima koje su pronašli u kući bili su plinske boce s priključenim ventilima i plastičnim crijevom, pajser, bušilice i drugi alat, baterije i prekidači, mobiteli, registracijske pločice i drugi.

46-godišnjaka i 53-godišnjaka policija sumnjiči da su ove godine provalili u bankomate na području Hreljina (22. veljače) i na području Turnića u Rijeci (13. lipnja).  Tada su počinitelji otuđili  sveukupno oko 1.386.000 kuna (od kojih je jučer otuđenih 799.600 kuna i pronađeno), dok se štete na bankomatima te drugim objektima (trgovina, noćni klub) cijene na više od 10.000 kuna.

NOVA EKSPLOZIJA Eksplozija u Kaštel Štafiliću: Raznijeli bankomat usred noći

Pored toga,  46-godišnjak je kazneno prijavljen i za krivotvorenje isprava, odnosno osnovano se sumnja da je na osobno vozilo korišteno u počinjenju kaznenog djela na području Malinske, postavio nepripadajuće njemačke registracijske pločice, koje su  u ožujku ove godine otuđene u Rijeci s drugog osobnog vozila.

Sva trojica osumnjičenika predana su pritvorskom nadzorniku,  kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • čimbenik 02.07.2022.

    A stvarno je dramatična snimka.

  • Pesimisticni Optimist 02.07.2022.

    Dramaticno je gledati koliko nas kradu političari a kako policija nesmije ništa

  • dankić 02.07.2022.

    Vidjeli ljudi od političara na vlasti da se kriminal pa krenuli istim stopama.Ipak su početnici pa griješe još.

Komentiraj...
Vidi sve komentare