To je to što me zanima!

VIDEO Potpuno izgorjeli BMW X5 i Peugeot 308: 'To su auti od susjeda, sve je bilo puno dima'

U posljednje vrijeme zaredalo se više slučajeva izgorjelih vozila. Pričali smo s građanima sa zagrebačkih Ravnica. Sve je počelo oko pola sata iza ponoći, velika buktinja se proširila, priča nam susjed...
Vidi originalni članak

Dojava o požaru automobila u zagrebačkim Ravnicama stigla je u noći sa subote na nedjelju, pola sata iza ponoći. Radilo se o požaru dva automobila potpuno zahvaćena plamenom, javljaju vatrogasci. Još jedno vozilo je lakše oštećeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgorjeli su BMW X5 i Peugeot 308 dok je lakše oštećena jedna Toyota. Vatrogasci iz Dubrave su stigli na mjesto događaja te spriječili daljnje širenje požara.

Čitatelji su nam poslali snimke događaja.

VATROGASCI BRZO REAGIRALI VIDEO Buktinja na zagrebačkim cestama: Gorjeli automobili na parkiralištu u Ravnicama

- Gorjeli su automobili, sve je bilo puno dima. Dva su auta izgorjela, a vatrogasci su brzo pristigli - kažu.

- Sve je počalo oko pola sata iza ponoći. Velika buktinja se proširila. Ne znamo što bi bio uzrok, to su automobili od susjeda. Inače je na parkiralištu velika gužva i teško se može naći mjesto. Sreća u nesreći je da se požar nije dalje proširio - rekao nam je jedan od stanara.

- Ja i brat smo šetali i čuli smo nekoliko puta neku eksploziju. Gorjelo je sat vremena. Kasnije su došli policajci i vatrogasci i nas su otjerali. Sumnja se na to da je netko podmetnuo. Zadnjih dva-tri mjeseca to se češće događa kod nas - pričaju susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Pešekan1 30.04.2023.

    BMW-a nije potrebno da ga netko zapali on se sam zapali.

  • 30.04.2023.

    Niz se nastavlja.

  • zvokolino 30.04.2023.

    Nema to veze s bmw-om, mogao je bit i neki drugi auto, to je obračun kamatara il mafije. Ja imam bmw, neki dan u žurbi ostavim otvorena suvozačeva vrata i to oko šest popodne, oko deset u uvečer krenem do auta i vidim da nije zaključan, nit je netko provalio, nit zapalio. I to usred Dubrave, koji po pričama nije siguran kvart, al meni je super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare