To je to što me zanima!

VIDEO Prometna nesreća kod naplatnih kućica Mraclin: Vozač ozlijeđen, prevezli ga u bolnicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kod naplatnih kućica Mraclin u utorak navečer dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil, auto se zapalio, a jedna osoba je prevezena u bolnicu
Vidi originalni članak

Auto je jako gorio, nisam vidjela nikoga u autu, ali taman je s mjesta nesreće odlazila hitna. Vatrogasci su dolazili kako bi ugasili požar na autu, rekla nam je čitateljica koja je poslala snimku prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Mraclin u utorak navečer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oko 22:10 jedno vozilo je sudjelovalo u prometnoj nesreći kod naplatnih kućica Mraclin. Jedna osoba je ozlijeđena te ju je hitna medicinska pomoć prevezla u bolnicu. Očevid je u tijeku - potvrdili su iz policije. 

Prošle godine u siječnju kod istih naplatnih kućica vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a. U toj prometnoj nesreći život je izgubio 54-godišnji djelatnik Hrvatskih autocesta.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kormilar 23.02.2022.

    Neki vozači se do posljednjeg časa ne mogu odlučiti kroz koji će izlaz proći, pa velikom brzinom udare između!

  • Patton1203 23.02.2022.

    Koliko se vidi na snimci, radi se o većem automobili, SUV-u, zašto nije objavljeno tko je ta osoba, jer policija to zna preko registarske tablice i koliko je imao alkohola u krvi ili krvi u alkoholu???

  • Patton1203 23.02.2022.

    Često se vozim tom dionicom i svaki put sam ponovno iznenađen kada vidim da se kroz taj uski prostor ljudi voze preko 80 na sat, a policije nigdje. Već sam 1000 puta napisao, da je policije više na cesti, manje bi bilo mrtvih, manje prometnih, a više novaca u proračunu. Kamere koštaju, ali kamera ne vidi da li si pijan, da li imaš dozvolu, da li je auto registriran, ispravan. Kamera vidi samo da li voziš brzo. Koliko bi kazni policija naplatila, mogli bi zaposliti još više od 1000 policajaca na cesti. I garantiram da bi bilo 10 puta manje prometnih nezgoda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare