To je to što me zanima!

VIDEO Sinovčić: 'Davao sam svoj novac u kuvertama igračima NK Zadra. Nije mi zbog toga žao'

Sinovčiću je izrečena nepravomoćna kazna zatvora od dvije godine i osam mjeseci u aferi Ribar za izvlačenje oko 42 milijuna kuna iz NK Zadra
Vidi originalni članak

Nisam komunicirao ni sa kime. Nepobitna je činjenica da su svi svjedoci danas rekli da sam ja u tom inkriminirajućem razdoblju od 2000. do 2005. davao svoj novac. Činjenica je da sam optužen i nepravomoćno osuđen da nisam dao niti jednu kunu, prokomentirao je današnju nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Zagrebu zadarski poduzetnik Reno Sinovčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon tri i pol godine suđenja, Županijski je sud u Zagrebu donio u petak donio nepravomoćnu presudu u aferi Ribar.

Reno Sinovčić,  Novica Erlić, otac aktualnoga ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlića, te bivši direktor NK Zadar Dalibor Zebić nepravomoćno su proglašeni krivima za izvlačenje oko 42 milijuna kuna iz NK Zadar.

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Sinovčiću dvije godine i osam mjeseci zatvora, otac ministra Erlića dobio rad za opće dobro!

Sinovčiću je izrečena nepravomoćna kazna zatvora od dvije godine i osam mjeseci, Erlić je nepravomoćno osuđen na 11 mjeseci zatvora zamijenjeno radom za opće dobro, a Zebić je osuđen na 10 mjeseci zatvora zamijenjeno radom za opće dobro.

'Nije mi žao'

- Nepobitno je utvrđeno da sam ja davao novac, a tužitelj je tužio da ja nisam dao niti jednu kunu i sud je to prihvatio. Iako su svi svjedoci rekli da sam ja davao novac - rekao je poduzetnik.

Sinovčić je rekao da je dao svoje novce igračima NK Zadra u kuverti i da mu nije žao.

- Svi u Zadru znaju da sam davao. Takvo je vrijeme bilo - rekao je Sinovčić dodavši kako je kada je došao u klub Nk Zadar bio dužan 10 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Šaptač_Majmunima 03.03.2023.

    Molim admina da mi ne obriše komentar jer je to istina... Nije li to isti onaj lik koji je prije utakmice Zadar-Hajduk javno rekao na TV-u: "Zadar je Hajdučki grad i Hajduk uvijek ovdje može računati na bodove."???

  • rio44 03.03.2023.

    Jel ti žao finala kupa?

  • Tony1802 03.03.2023.

    Ko nebi leža u pržunu 2g.za 40 milja kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare