To je to što me zanima!

VIDEO Sudarili se u Dubravi: 'Vozač je krvario iz glave'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oba auta bila su potpuno smrskana, a vozača kojem krvari glava odvela je Hitna, priča nam čitatelj. Policija nam je potvrdila nesreću u kojoj su sudjelovala dva vozila u srijedu oko 23:50
Vidi originalni članak

Teško se vidi, ne da policija blizu. Ispituju prolaznike što se dogodilo te rade očevid. Priča nam to čitatelj koji je snimio u srijedu iza ponoći prometnu nesreću na križanju Dankovečke i Koledinečke u zagrebačkoj Dubravi. 

Zagrebačka policija jutros nam je rekla da su u nesreći u srijedu oko 23:50 sudjelovala dva vozila i da je četvero ljudi zatražilo medicinsku pomoć. Kako dodaju, radi se o lakšim tjelesnim ozljedama te materijalnoj šteti.

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća u Dubravi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smrskani auti

- Vozač je valjda pokušao izbjeći Mercedes pa se zabio u stup. Oba auta su potpuno smrskana, a vozaču koji je završio u stupu krvarila je glava pa ga je odvela Hitna. Ostali su okej koliko sam mogao čuti - kaže nam čitatelj.

- Samo sam začuo sirene i škripanje guma, i evo sudara. Svako malo se na tom mjestu dogodi nesreća - dodaje drugi čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tomacorona 02.12.2021.

    Zasto ne napisete da su kobre lovile bjegunca, prosli kroz crveno, i drugi auto, kojem je bilo zeleno, je prosao i udario se u kobru?

  • antifa.u.srcu 02.12.2021.

    krvario iz glave.pa kakav novinar može napisati takav naslov?

  • truckjimy 02.12.2021.

    nema brige budu plavci iz pu dubrava pojačali nadzor LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare