To je to što me zanima!

VIDEO Susjedi u šoku: 'Ovo je tragedija, to je bila divna žena, ne znam što se njemu dogodilo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
To je bila skladna obitelj i da se to dogodilo ne mogu vjerovati, govori nam susjeda te dodaje kako je žena nedavno operirala koljeno, a on ju je nosio dok nije mogla hodati
Vidi originalni članak

Susjedi su šokirani ubojstvom koje se dogodilo u petak ujutro, blizu Kvaternikovog trga, kada je muškarac iz vatrenog oružja ispalio hitac i ubio članicu obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro ih poznajem, preko 30 godina. To je obitelj koju bi svatko poželio da mu je pri domu, ako nisu pomogli nisu ni odmogli nikome. Tu se nikad nije čuo glas, a ujutro sam vidjela policiju i rekli su mi da ne smijem prići svome dućanu. Bila je policija i vidjela sam da je došla hitna koja je ženu iznosila u nosilima te je odvezli. Kasnije sam vidjela kako je njezinog supruga policija odvezla - govori nam šokirana susjeda. 

Sve se dogodilo oko 7.25 sati u petak. Policijski službenici izvukli su ozlijeđenu iz stana te joj je pružena liječnička pomoć.  No, iz policije su oko 9.30 sati izvijestili da je žena preminula u bolnici.

UŽAS U ZAGREBU VIDEO Pucnjava kod Kvatrića: U bolnici preminula ranjena žena

- Ja ne mogu vjerovati, pogotovo za tu ženu. Ona je toliko bila dobra, skoro je operirala koljena a on je nju nosio. To je bila skladna obitelj i da se to dogodilo ne mogu vjerovati - dodaje. 

Jedan susjed nam govori kako je izašao iz stana i čuo svađu, ali nije znao što se događa pa je nastavi osvojim putem, a kada se vratio vidio je što se događa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On je bio vodoinstalater i radio je tu po kvartu. Nakon penzije je nastavio raditi, ta obitelj je samo znala raditi. Ovo je baš šok. Zvala sam ga nedavno da mi dođe popraviti perilicu za suđe, rekao je da je bolestan i nije se više javio. Ovo je tragedija, to je bila divna žena, a sto se njemu dogodilo, pa toliko ju je poštovao, nosio ju je... - govori još jedna susjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • arf1 06.04.2024.

    @Coco.Chanel i meni se čini. Al da je to sve. Sve više i više dosad zdravih ljudi odjedanput dobivaju rakove

  • arf1 06.04.2024.

    @Ljubav ❤ nakon 30 godina zajedničkog života konačno proradila ljubomora, ha?

  • Neprikladan 06.04.2024.

    Nikad ne znaš kakvu azdaju uzgajas doma. Kad doznas, kasno je

Komentiraj...
Vidi sve komentare