To je to što me zanima!

Strašna nesreća na A3: Vidjela sam kako ženu izvlače iz auta

Čitatelji su nam poslali video snimljen samo koji trenutak nakon nesreće na autocesti kod Križa blizu Zagreba. Na njemu se vide dva automobila na krovu i osobne stvari i dijelove auta razbacane po cesti
Vidi originalni članak

Dojavu smo dobili u 10.52 sati u srijedu na autocesti A3 kod Križa u smjeru istoka, rekli su nam iz policije o sudaru.

Prema prvim informacijama, ozlijeđeno je dvoje ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobili smo video snimljen samo koji trenutak nakon nesreće. 

- Prije samog mjesta nesreće bila je ispisana obavijest da nailazimo na prometnu nesreću. Nedugo iza toga s desne strane su bila dva automobila na krovu, puno je bilo rasutih dijelova na cesti. Koliko sam uspjela vidjeti, ženu su izvlačili iz jednog od automobila. Okolo je bilo puno ljudi, kamioni i automobili su stali kako bi pružili pomoć nastradalima. Policija i Hitna pomoć još nisu bili stigli. Prizor je bio strašan, mislim da je jedan od automobila gorio, odmah nakon prolaska mjesta nesreće, ljudi su počeli sporije voziti, očito pod dojmom onoga što su vidjeli, samo da nitko nije poginuo - rekla nam je čitateljica 24sata koja je snimila video.

Prijepodne je na toj dionici bilo dosta mogla, cesta je mokra pa HAK još jedanput upozorava vozače da se drže prometnih propisa, razmaka i da prilagode brzinu uvjetima na cesti. Jednom je autu razbijen prednji, a drugom zadnji kraj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Po cesti su bile razbacane osobne stvari. Kako javlja naš reporter, promet tom dionicom teče bez većih problema, ograničenje je 100 km/h.

VIDEO: Uživo s mjesta nesreće

Idi na 24sata

Komentari 104

  • anu5 06.11.2019.

    dva pezo kabrija... hmm

  • borg78 06.11.2019.

    Šta ima veze što su snimili, pa to je stvarnost! Nitko nije obezbijedio žrtvu ni slično! Uostalom ovakve slike trebaju biti non stop tako da se zna kamo vozi neopreznost ili bahatost u prometu!

  • Naiva_2 06.11.2019.

    I treba da se snima i objavljuje da je bilo po propisu ne bi nastradali taman da je moje rođeno u pitanju ..kako stoji u članku nakon tog prizora svi su sporije vozili ..da je češće ovakvih objava možda bi bilo manje i mrtvih ..i sad vi meni lupajte minuse..

Komentiraj...
Vidi sve komentare