To je to što me zanima!

VIDEO U lančanom sudaru kod Karlovca ozlijeđeno troje ljudi. Sudjelovalo je sedam vozila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na dijelu ceste oko pet kilometra udaljenom od Karlovca traje očevid, no promet nije obustavljen te se uz posebnu regulaciju policije odvija jednim trakom
Vidi originalni članak

Tri su sobe ozlijeđene u lančanom sudaru u kojem je sudjelovalo sedam vozila, u srijedu popodne na autocesti kod Karlovca u smjeru Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: Lančani sudar kod Karlovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sudaru sedam vozila u nizu koji se dogodio u 16.30 sati ozlijeđene su tri osobe koje su medicinski zbrinute u karlovačkoj bolnici, no nitko nije životno ugrožen, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard.

Na dijelu ceste oko pet kilometra udaljenom od Karlovca traje očevid, no promet nije obustavljen te se uz posebnu regulaciju policije odvija jednim trakom.

“Promet se u pravcu Zagreba odvija po posebnoj regulaciju, policija brine o sigurnosti i nema zastoja”, rekla je Lenard i najavila za sutra više informacija o uzroku i posljedicama lančanog sudara.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • olovkajezakon 29.03.2023.

    Glavni uzrok je brzina i nepažnja. Sporedni uzrok je izazivanje kolone vozila zbog preusmjeravanja cijelog prometa kroz odmorište Draganić i to bez ikakvih znakova najave kolone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare