To je to što me zanima!

VIDEO U Mečenčanima sve više rupa: Najveću ogradila policija

Najveća se rupa otvorila na području ispred jedne kuče u Mečenčanima, a lokalni su stanovnici našem reporteru rekli kako su na toj livadi djeca nekad igrala nogomet
Vidi originalni članak

Mečenčanci su počeli prijavljivati kako se na njihovim posjedima otvaraju rupe u tlu, a neke se nalaze u opasnoj blizini kuća te otvaraju u ispod njih. Velika je to opasnost na području nedaleko Donjih Kukuruzara u blizini Hrvatske Kostajnice 

POGLEDAJTE VIDEO: U Mečenčanima se 'otvaraju' ogromne rupe u tlu

Poslije potresa se to počelo događati. Kažem, kao pješčani sat je zemlja počela nestajati u dubinu. Širi se i propada, zemlja nestaje, a ja sam stavio barijeru da vidim nivo zemlje koji je nakon par sati pao za pola metra dubine, priča nam gospodin Filip iz Mečenčana kojem se u dvorištu nakon potresa otvorila rupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Rupe nakon potresa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I njegovi su susjedi počeli prijavljivati rupe, a još nije poznat točan razlog otvaranja rupa nakon potresa. A nije ni poznato kako će se i kojom brzinom širiti, a neke su se pojavile u blizini kuća te su kao takve veoma opasne.

VIDEO: MEČENČANI KRAJ KOSTAJNICE U dvorištu im se otvorila rupa: Zemlja nestaje, širi se i propada

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šveđanin 02.01.2021.

    Mečin-čani ...Nomen est omen

  • maxim m 02.01.2021.

    ae lipa naša i doslovno propada...

  • sambolek.r 02.01.2021.

    Kaj se svi kačite oko pismenosti.Ovdje to ne treba ovo je forum gdje se sve i svašta okuplja a za to ne treba biti školovan.Školovane i pametne ovdje nečete nači jer im je ispod časti ovdje se prepucaati.ovo je mjesto za klošare i one ništ koristi poput nas koji se ovdje sakupljamo kak muhe na drek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare