To je to što me zanima!

VIDEO U Rijeci gorjela dva auta i motocikl, požar je podmetnut

Požar je izbio na području Pećina. Vatrom su zahvaćena dva automobila i motocikl. Obavljenim očevidom isključen je tehnički kvar kao uzrok izbijanja požara, objavila je riječka policija
Vidi originalni članak

Prvo sam čuo jednu, onda i drugu eksploziju. Kad sam došao na balkon, vidio sam kako vatra s jednog automobila prelazi na drugi, ispričao nam je čitatelj o požaru na parkingu na Pećinama u Rijeci.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar na Pećinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su brzo izašli na teren i ugasili vatru koja se proširila s jednog automobila na drugi.

- Bila je neka žena dolje, ona je vjerojatno zvala vatrogasce. Došli su u roku pet minuta i počeli s intervencijom - dodao je čitatelj.

Riječka policija potvrdila nam je da je bio požar u noći na petak. Detalje će objaviti nakon očevida.

Istražuje se i požar bankomata

U suradnji policijskih službenika i protupožarnih inspektora danas su provedeni očevidi požara u kojima su na području Rijeke oštećena vozila i bankomat.

U prvom slučaju riječ je o požaru koji je izbio noćas na području Pećina, a kojim su zahvaćena dva osobna vozila  i motocikl, dok je u ranim jutarnjim satima požarom oštećen bankomat u sklopu trgovačkog centra na Podvežici u Rijeci.

Obavljenim očevidima isključen je tehnički uzrok izbijanja navedenih požara.

Požarom vozila oštećeno je troje hrvatskih državljana, a požarom bankomata oštećena je novčarska ustanova iz Rijeke.  Materijalna šteta nastala navedenim požarima bit će utvrđena naknadno.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih činjenica i okolnosti vezanih uz ove događaje - izvijestila je PU primorsko goranska.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • velma 29.01.2022.

    Ovo je maslo jednog bolesnika koji sigurno nije iz Rijeke...

  • ŠefPilane 28.01.2022.

    Slabo nešto komentara.....ah da, nije u Dalmaciji pa nebi bilo zgodno jelte

Komentiraj...
Vidi sve komentare