To je to što me zanima!

VIDEO U Splitu srušili staru pelegrinku na gradilištu: Građani bijesni, zvali i policiju...

Građani su zvali policiju, inspekciju i komunalce. Komunalni redari su se pojavili, no pitanje je što u datim okolnostima mogu konkretno napraviti
Vidi originalni članak

Građani Splita su bijesni nakon što je na gradilištu budućeg centra Small Mall u Splitu uklonjena pelegrinka, koja je bila jedna od najvećih i najstarijih stabala u gradu.

POGLEDAJTE VIDEO

- Nema više pelegrinke, prvu su je riješili, investitor za poželjet - napisao je na Facebooku Kotarski vijećnik Branimir Urlić.

IZAŠLI NA ULICE U Splitu prosvjed stanovnika Brda zbog onečišćenja zraka

Početak gradnje poslovnog kompleksa na Manušu izazvao je niz kontroverzi u Splitu, zbog čega se u petak održava sjednica Gradskog vijeća na tu temu.

Građani su za Dalmatinski portal rekli da su zvali policiju, inspekciju i komunalce. Komunalni redari su se pojavili, no pitanje je što u datim okolnostima mogu konkretno napraviti. Policijski službenici također su došli na gradilište, ali nisu utvrdili da ima ikakvih elemenata za policijsko postupanje.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Springflowers 13.06.2023.

    Strašno! Nije isto kad se staro i osušeno stablo, zbog opasnosti mora ukloniti! Ali, uništavati zelenilo po gradovima, zbog bahatosti i zarade, druga je, tužna priča!!! Po svim gradovima je, tako...Uništavaju se sve više zelene oaze zbog gradnje trgovačkih centara!!!! Primjer, u Zgb, kod Buzina! "Onaj kompleks stakleni" izgradjen je do Bauhausa!!

  • zaladilo 13.06.2023.

    Posadt če uni jošistariju pereklinku tuden,nisu toliki dilvljaci

  • Apokalipsa2023 13.06.2023.

    Betonizacija gdje god se okrenes ! Svu prirodu ce oni potaracat !! Mnogi su dobili u đep za izdavanje dozvola ! Zasto nitko ne odgovara ,jer je sve korumpirano !!  

Komentiraj...
Vidi sve komentare