To je to što me zanima!

VIDEO U Sukošanu je izgorjela jahta: 'Odjedanput je buknulo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zaposlenici marine su brzo reagirali i pozvali vatrogasce: 'Gusti crni dim se u sekundi nadvio nad marinom, a vatrogasci su došli jako brzo', ispričao nam je čitatelj koji je poslao snimku
Vidi originalni članak

U utorak oko 13 sati se u marini Dalmacija u Sukošanu zapalio brod. Na teren je nekoliko minuta nakon dojave stiglo 11 vatrogasaca i četiri vozila iz JVP-a Zadar i DVD-a Sukošan. 

Jahta je u trenutku kada se zapalila bila na servisu i na suhom vezu. 

POGLEDAJ VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radim u trgovini u marini, primijetio sam gust dim. Vatra se brzo razbuktala, bilo je strašno. Vatrogasci su brzo došli na teren, ali su požar gasili gotovo sat vremena - rekao nam je čitatelj.

- Pretpostavljam da je došlo do kvara na električnim instalacijama na koje je bila spojena baterija - rekao je jedan od čitatelja. 

Radi se o luksuznoj jahti pod njemačkom zastavom. Izgorjela je u svega 10 minuta, a još uvijek tinja. 

- Naši mornari su brzo odreagirali i počeli gasiti vatru na brodu te hladiti brodove sa strane da se vatra ne bi proširila - rekla je Meri Matešić, direktorica marketinga Marina Dalmacija. 

- Sve je bilo iznimno brzo gotovo, svi brodovi u našoj marini su osigurani - dodala je. 

Matej Rudić, županijski vatrogasni zapovjednik rekao je kako su se na teren odmah uputili nakon dojave. 

- Sve je već bilo u razbuktaloj fazi. Ona još uvijek gori iznutra i saniramo taj požar. Vatra se razbjesnila, a kada požar dođe u takvu fazu, plastika brzo gori - objasnio je. Požar su u međuvremenu stavili pod nadzor. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • prigorec_1 11.01.2022.

    ma sve ce to platiti osiguranje, naj vjerojatnije je popravak bil preskup pa onda ajde neka malo i osiguranje ima nekaj od toga..😂😂

  • mudrac22 11.01.2022.

    Cija je ?

  • lopovi od 1902 11.01.2022.

    Stari edership prema slici najvjerojatnije... Veca steta da je izgorio princess do njega... Sumnjam da Ce dobiti lipe od osiguranja ako nije dobro osiguran ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare