To je to što me zanima!

VIDEO Ubili dvojicu mladića iz auta u Srbiji i pobjegli. Policija ih uhitila u gaćama na spavanju

Specijalci s fantomkama i u pancirkama upali su u kuću dok su četvorica osumnjičenika N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26) spavali
Vidi originalni članak

Kraj škole u Novom Sadu hicima iz automobila likvidirali su mladiće od 20 i 19 godina. Specijalci s fantomkama i u pancirkama upali su u kuću dok su četvorica osumnjičenika N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26) spavali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objavili su snimku uhićenja na kojoj se vidi kako su specijalci naoružani do zuba, s pancirkama i fantomkama, opkolili kuću, ušli u  nju, oborili uspavane mladiće na pod te ih uhitili zbog sumnje u povezanost s ubojstvom dvojice mladića.

Prilikom uhićenja nisu pružali otpor, piše Telegraf.rs., a jedan od muškaraca u trenutku uhićenja nije znao da je mladiće ubio ili ranio. Muškarac koji je izravno ubio mladiće je, prema pisanju Telegrafa, N.L. iz Begeča i navodno je on priznao ubojstvo te otkrio policiji gdje je bacio pištolj. U policiji je navodno rekao da se bojao da će mladići ubiti njega, jer su mu prijetili da će ga isjeći mačetama. Zbog toga se odlučio na krvavi pohod.

PUCNJAVA U SITNIM SATIMA Užas u Srbiji! Ispred škole ubijena dvojica muškaraca, policija uhitila 4 osumnjičenih

Ubijeni mladići sjedili su ispred škole na mjestu gdje se i inače okupljaju mladi. U jednom trenutku došlo je do pucnjave. Naime, Hitna pomoć na licu mjesta mogla je samo konstatirati smrt jednog propucanog mladića (19), dok su drugog (20) prevezli u bolnicu gdje je preminuo od posljedica propucavanja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • abava 26.08.2023.

    Ubili dvojicu mladića iz auta? Šteta auta.

  • argh1 25.08.2023.

    Ništa novo u turskoj.

  • sircus 25.08.2023.

    new mexico..

Komentiraj...
Vidi sve komentare