To je to što me zanima!

VIDEO Ukrajina objavila božićni video u stilu filma Umri muški: 'To je priča u kojoj svi uživamo'

U snimci se nalazi i scena u kojoj mrtvi terorista nepomično sjedi s krvavim natpisom na majici koji originalno glasi "Sada imam mitraljez Ho-Ho-Ho". U ukrajinskoj verziji, piše "Sada imam HIMARS, Ho-Ho-Ho"
Vidi originalni članak

Ukrajinsko ministarstvo obrane objavilo je video s obrađenom najavom filma Umri muški. Uz pozadinsku blagdansku glazbu, film je prepun pucnjave i eksploziva. Ukrajinu predstavlja 'Bruce Willis', a Ruse teroristi. Kao dodatna propaganda, prikazuje i dokumentarno bombardiranje ruskih položaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

U snimci se nalazi i scena u kojoj mrtvi terorista nepomično sjedi s krvavim natpisom na majici koji originalno glasi "Sada imam mitraljez Ho-Ho-Ho". U ukrajinskoj verziji, piše "Sada imam HIMARS, Ho-Ho-Ho".

Ukrajinci su svog predsjednika Voldomira Zelenskog prikazali na naslovnici Time magazina koji ga je proglasio osobom godine.

MEĐUNARODNO PRVA Ukrajina dovodi u pitanje članstvo Rusije u Ujedinjenim narodima i drugim zajednicama

Glavni negativac, što predstavlja ruskog predsjednika u ovom videu, pada u bezdan s nebodera.

- Autsajder koji pobjeđuje zle dečke. Ovo je vrsta priče u kojoj svi uživamo. Posvećen svim umri muškima na prvoj crti. Ukrajina će pobijediti! Yippee Ki-Yay…! - piše ukrajinsko ministarstvo.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 27.12.2022.

    Koji bolesnici komentatori

  • David Hewlett 27.12.2022.

    Gledam prosvijede Rusa protiv Putlera u Beogradu, onih što su pobjegli od njega i smiju progovoriti. Traže da mu se sudi. Ispada da su Srbi i ovi naši lokalni putlerovci veći Rusi od njih samih🤔🤔

  • 27.12.2022.

    Botoviiii znate li porijeklo vaseg omiljenog pozdrava koji pisete za sendvic s parizerom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare