To je to što me zanima!

Video užasa: Punim gasom probio je naplatne kućice

BEZ KOČENJA: Kamion je prebrzo ušao među naplatne kućice te se zabio u zgradu HAC-a. Ozlijeđen je samo vozač kamiona Slavko K. (53)
Vidi originalni članak

Cijela se zgrada zatresla, a zvuk drobljenja i lomljave zaglušio je radnike Hrvatskih autocesta na naplatnim kućicama Demerje u petak oko 22.30 sati. Slavko K. (53) kamionom s prikolicom prebrzo je ušao u prolaz za ENC. Udario je u rubni kamen i izgubio kontrolu nad golemim kamionom. Popustilo je nekoliko metalnih stupova i kamion je proletio kraj ulaznih vrata u zgradu. Kabina se zabila u zid i stup, koji je izdržao udar, te je potom probila kroz zid u ured, u kojem, nasreću, u to doba nikog nije bilo. U prvim trenucima radnici koji su bili u zgradi nisu ni shvatili što se dogodilo. Nitko od njih, srećom, nije ozlijeđen. Šokirani, morali su iskakati kroz prozor jer je kamion blokirao jedina izlazna vrata. Jedan od radnika ispričao je kako je njegov kolega trenutak prije naleta kamiona htio izaći kroz vrata ispred kojih je proletio kamion, ali se predomislio. Da je izašao, vjerojatno bi ga kamion udario i ubio.

VIDJELI KAMION DA LELUJA AUTOCESTOM
Češki turisti ispričali su kako su kamion koji se zabio u zgradu naplatnih kućica Demerje vidjeli baš prije toga. Vozili su iza njega autocestom, a kamion je, kažu, lelujao u traku. Policija je izvijestila kako je alkotestiranje pokazalo da vozač Slavko nije bio pijan. Njegov sin Igor došao je jučer uzeti preostale stvari iz smrskanoga kamiona. Slavko, kaže, vozi kamione više od 33 godine.
- Tata je vjerojatno bio umoran. Ne znam što bi drugo mogao biti razlog da tom brzinom uleti u naplatne kućice. Sva sreća da mu ozljede nisu preteške - kaže Igor K.
Policija je pregledom tahometra kamiona utvrdila da je Slavko vozio 75 km/h prije nego što je udario u rubni kamen.
Radnici HAC-a su jučer nakon prespavane noći pregledali štetu koju je kamion napravio na njihovoj zgradi. Kažu kako se ništa slično nije dogodilo nikada prije i da nisu vjerovali da bi se moglo ikada dogoditi.

UDARIO U RUBNI KAMEN I IZGUBIO KONTROLU PA SE ZABIO U ZGRADU
1) Kamion je sa 75 km/h ušao u prolaz za ENC. Zabio se u rubni kamen i vozač je izgubio kontrolu nad kamionom. 2) Kamion se odbio od rubnoga kamena i udario u metalnu ogradu. 3) Golema mašina savila je metalne stupove pod sobom, ali i izgubila na brzini. 4) Kabina je proletjela kraj ulaznih vrata zgrade te probila zid i prozor i uletjela u ured.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Marko3Dsign 29.11.2009.

    čovjek je doslovno shvatio ENC

  • alo_mačko 29.11.2009.

    pa vi naplaćujte cestarine ;) brz oporavak čoviku!!

  • urbanst 28.11.2009.

    Materijalna šteta na HAC-ovim naplatnim kućicama cirka 10.000.000 u slovima deset milijuna ne kuna nego € da ne bude zabune.... Gospodinu Slavku želim brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare