To je to što me zanima!

VIDEO Vatrogasci objavili zastrašujuću snimku borbe s buktinjom u zgradi na Zrinjevcu

Javna vatrogasna postrojba Zagreb objavila je snimke borbe s požarom koji je sinoć izbio u samom centru Zagreba, u Berislavićevoj ulici
Vidi originalni članak

Strašan prizor u ponedjeljak u večernjim satima šokirao je brojne Zagrepčane i turiste. U samom centru, u Ulici Petra Berislavića, je oko 22 sata izbio požar na krovištu zgrade na kućnom broju 2. Veliki plamen i dim uzdizali su se s krovišta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimke goruće zgrade s ulice izgledale su zastrašujuće, a JVP Zagreb objavio je snimku kako je borba s buktinjom izgledala unutar objekta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vatrogasci su sat vremena kasnije stavili požar pod nadzor, no na terenu su bili kroz cijelu noć.

- Oko 23 sata smo počeli prve ekipe vraćati u postrojbu. Izgorjelo je krovište, moguće da je od struje - rekli su nam iz JVP Zagreb. Neslužbeno smo doznali da je iz oluka pucalo i da su bili pod naponom te jedan od uzroka može biti struja. 

Točan uzrok požara utvrdit će policija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Juanita Xiong 19.07.2022.

    Svaki tjedan lakše zaradim 3 do 4 tisuće eura radeći jednostavnu zadaću. Prošli mjesec zaradio sam 14639 € od ovog posla. Nevjerojatan i lak posao i redoviti prihodi od njega su nevjerojatni. Predložio sam da se svi odmah pridruže ovom poslu na pola radnog vremena i zarađuju više od punog radnog vremena prateći ovu stranicu... ..............>>>>>>> O­­­r­dC­­a­­­­s­h.C­­O M

  • SpringArt 19.07.2022.

    Dobar fajt

  • 19.07.2022.

    ae jel plenky doša vidit impresivni požar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare