To je to što me zanima!

VIDEO Vatrogasci spasili papigu u Zagrebu: 'Pobjegla vlasniku i onda nije htjela sići s drveta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zagrebački vatrogasci imali su neobičnu ali uspješnu intervenciju na Jarunu u subotu navečer. Vlasnici su šetali s papigom, koja je u jednom trenutku odletjela na drvo visoko oko 15 metara
Vidi originalni članak

Mladu aru staru nekoliko mjeseci vlasnici su poveli u šetnju zagrebačkim Jarunom. No umjesto da mirno sjedi na vlasnikovu ramenu, pernati ljubimac je poletio i sletio na obližnje drvo - na granu na nekih 15 metara visine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije htjela sići pa su u pomoć pozvali vatrogasce. Operacija ‘Veselo krilo’ uspješno je završena. Papigu su u subotu oko 21 sat uspješno spustili i vratili vlasnicima.

- Na kraju su se vlasnici fotografirali s vatrogascima i otišli - rekao nam je čitatelj, koji je isprva mislio kako se radi o vrani.

VELIKA BRITANIJA Spašavala odbjeglu papigu sa stabla, pa 'zaglavila' na pet i pol metara, spasili ju vatrogasci

A javio nam se i Damir Skok iz zagrebačkog ZOO vrta.

- U petak smo imali vatrogasnu vježbu u sklopu Zoološkog vrta, pa smo eto u subotu opet surađivali s vatrogascima i imali akciju u kojoj je ara nasreću neozlijeđena - zaključio je Skok i dodao kako se papiga nalazi na sigurnom kod vlasnika.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Coco7777 06.06.2022.

    Sramota me ovih maloumnih komentara...

  • 06.06.2022.

    Secu papigu po Jarunu i cude se da je zmaglila. Ej, ljudi, kakva glupost. Vatrogasci su u mojim ocima pravi heroji, a onim vlasnicima papigice poslat masan racun.

  • Smik 05.06.2022.

    Spasili su papigu tako da su je vratili u ropstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare