To je to što me zanima!

VIDEO Veliki požar izbio kod Svete Helene: 'Namučili smo se dok smo ga ugasili'

Namučili smo se jer se radi o velikom terenu, ali uspjeli smo lokalizirati i ugasiti požar, kažu iz DVD Blaževdol i napominju da se radilo o požaru niskog raslinja
Vidi originalni članak

Veliki požar izbio je u petak poslijepodne uz autocestu A4, nedaleko od naplatne postaje Sveta Helena.

- Radi se o velikom i nepristupačnom terenu. To je neobrađeno zemljište i zapalilo se nisko raslinje - rekli su nam iz DVD-a Blaževdol.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Požar je udaljen od kuća te nitko nije u opasnosti.

- Mi smo prolazili autom i vidjeli ogromni dim, vatra je bila dosta blizu samih kućica. Srećom mi smo prolazili tuda kad je tek počelo gorjeti pa smo uspjeli proći prije nego su došli vatrogasci i požar se proširio - kaže Lorena Sabolić.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog požara se vozilo otežano uz autocestu A4 između čvora Sveta Helena i naplatne postaje Sveta Helena u smjeru Goričana, a vozače se savjetovalo da voze uz ograničenje brzine 80 km/h u oba smjera, navodi HAK.

Požar je lokaliziran i ugašen oko 19 sati.

- Požar je u međuvremenu ugašen, vatrogasci su otišli s terena. Nema materijalne štete i promet sada može ići normalno - kaže zapovjednik DVD-a Blaževdol, Željko Litvić dodajući da su se namučili dok su ga ugasili.

Požar je gasilo 7 vatrogasnih vozila i oko 40 vatrogasaca.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bosanac1990 11.02.2022.

    a dvd blazevdol izjavi da su se namucili da ga ugase.eh sad da nisu mogli doc vateogasci iz Sv Ivana Zeline pa to brzo ugasit , i trazit par km udaljen Rakovec i Vrbovec i za par minuta se rijesi.il da nije neki seljak mogao doc sa traktor i to malo preorat da se vatra nesiri dalje

  • Ekscem 11.02.2022.

    Kome smeta neka gasi.

  • Tihać 11.02.2022.

    Opet neki majmun nema kaj drugo na pameti,sretno braćo vatrogasci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare