To je to što me zanima!

VIDEO Vozač u Dubravi prvo je pokupio tri stabla, a zatim se zabio u parkirane automobile

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu oko 21:30 došlo je do prometne nesreće u Grižanskoj ulici u Zagrebu. Vozač je prvo udario u tri stabla, a zatim u parkirane aute
Vidi originalni članak

Prvo smo začuli glasno kočenje i snažan udarac. Uplašili smo se i odmah smo izašli na balkon. Srećom, izgleda mi kao da nitko nije nastradao, rekla je čitateljica koja je snimila video prometne nesreće u Dubravi. 

Vozač automobila se oko 21.30 zabio u nekoliko stabala u Grižanskoj ulici, nakon čega je udario i u parkirane aute koji su se ondje nalazili.  Kako doznajemo, u prometnoj nesreći nema mrtvih i teško ozlijeđenih. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odmah smo otišli dolje, na ulicu je izašlo puno ljudi. Skoro svi auti koji su bili na parkingu su oštećeni. Bile su i dvije jako potresene gospođe. Od siline udarca je skoro parkirani auto naletio na njih - rekla nam je čitateljica.

Čitateljica je dodala i kako se radi o cesti na kojoj ima malo semafora i nema ležećih policajaca zbog čega vozači često jure. 

- Uvijek nas je strah jer su tu u blizini dvije škole i vrtić - ispričala je. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • revoltiranstoposto 05.05.2022.

    Da, kaos je to...a je li vozač priveden i oduzeta mu vozačka i vozilo, doživotno? Ništa za sada, hvala na pitanju.

  • domba18 05.05.2022.

    Treba mi jedan takav da naplatim osiguranje

  • japanokinezjapano 05.05.2022.

    Tog pilota treba testirati na sve. Imam dobar čak odličan auto ali jako dobro znam voziti, a ne pilotirati. On jednostavno nije dorastao tom vozilu i najveća kazna bi mu bila da 10 godina može voziti Fiat Punto 1.0 bez klime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare