To je to što me zanima!

VIDEO Vučić zanijemio nakon pitanja novinara: 'Djeci ste pokazivali fotografije ubijenih'

Učenik (13) je srijedu ujutro U Beogradu ušao naoružan u školu i počeo pucati pri čemu je ubio osam školskih kolega i zaštitara
Vidi originalni članak

Predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu je održao izvanrednu konferenciju nakon masovnog ubojstva u beogradskoj školi koje je izveo 13-godišnji učenik. Na pitanje novinara portala Nova.rs ostao je bez riječi te mu je trebalo desetak sekundi da dođe sebi.

- Kažete da djeca ne gledaju televiziju, ali biste li sada učinili nešto drugačije? Toj ste djeci pokazivali fotografije ubijenih i osakaćenih ljudi (navodnih žrtava kriminalnog klana koji vodi  Veljko Belivuk, op. a.) i razgovarali o svemu tome. Mislite li da je i to moglo pridonijeti tome? Biste li i danas učinili isto?- upitao je novinar.

NAJAVIO 10 MJERA Vučić traži spuštanje kaznene odgovornosti na 12 godina: 'U školi su pronašli čak 57 čahura'

U dvorani je nastao muk, a Vučić je ostao vidno zatečen pitanjem.

- Au… - rekao je i nakon nekoliko sekundi nastavio

- Nadali smo se da će danas biti pijeteta prema žrtvama, da će biti poštovanja prema žrtvama… Što se tiče moje odgovornosti i pokazivanja fotografija, one su prikazane da se tako nešto nikada ne dogodi opet- odgovorio je nakon nekog vremena.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Samo staro je normalno 05.05.2023.

    Kladim se da opet nešto kuhaju na brdovitom Balkanu.

  • SDPmladi 05.05.2023.

    Sinoc sam ovdje napisao komentar bez i jedne uvrijedljive rijeci prema bilo kome i vidim admin je isti izbrisao.Maestro najnovije vijesti iz srbije pokazuju istinitost mog komentara ali i tvoju mentalnu bolest.Ne brini dijete shvatit ces ti to ali malo kasno za tvoj mozak.

  • 04.05.2023.

    Čubasti je od uvijek dio elite koja je širila mržnju i zagovarao osvajački rat, a sad se kao nevinašce pravi da mu je stalo do ljudskih života i sudbina. Evo vam podsjetnika na prošla događanja u Slavonskom Brodu: "3. svibnja 1992. godine bio je najužasniji dan u našem gradu. Tog dana gorjeli su nebo i zemlja. To je dan kada je ubijeno sedmero djece predškolske dobi. Taj dan ubijeno je 16 civila. U jednoj kući na Jelasu poginulo je petero djece i dvoje odraslih. Isto popodne poginuo je jedan brat. a drugi je teško ranjen i kasnije je preminuo od posljedica ranjavanja. Krajem mjeseca, 27. svibnja, pala je granata pokraj igrališta na Plavom polju i ponovno je ubijeno troje djece. Ostali su ranjeni. 30. svibnja od gelera je poginula djevojčica Vedrana na Slavoniji II, 24. lipnja od rakete luna na Jelasu su poginula dvojica dječaka. I tako svaki dan do broja 28. Cijeli jedan razred".

Komentiraj...
Vidi sve komentare