To je to što me zanima!

Videom na YouTube-u objavili prijateljima da prekidaju vezu

Glavni razlog prekida je činjenica da je Jonathan Mann (30) želio djecu, dok njegova bivša djevojka Ivory King (31) nije imala takve želje. Sve su objasnili kroz pjesmu
Vidi originalni članak

Mladi par iz Brooklyna odlučio je videom koji su objavili na YouTube-u obznaniti svojim prijateljima da prekidaju, kao i zašto je do prekida došlo. Otpjevali su pritužbe koje imaju jedno na drugo. 

Mi se još uvijek volimo, ali ovaj vlak je stao. Samo smo htjeli da znate da moramo prekinuti - opjevao je par svoj prekid

Glavni razlog prekida je činjenica da je Jonathan Mann (30) želio djecu, dok njegova bivša djevojka Ivory King (31) nije imala takve želje.Oboje su rekli da je objava videa bila najlakši i najbezbolniji način za reći prijateljima da više nisu skupa.

- Nisam htio samo objaviti status na Facebooku i da to bude to -  rekao je Jonathan i dodao da također nije želio svaki put objašnjavati ljudima što se dogodilo jer vjeruje da bi to bilo bolno. 

- Mi se još uvijek volimo, ali ovaj vlak je stao. Samo smo htjeli da znate da moramo prekinuti - opjevao je par svoj prekid.

Poruka za prijatelje: Nemojte se osjećati čudno, mi vas volimo

Skupa su bili pet godina, a svojim prijateljima su kroz pjesmu objasnili da ih i dalje mogu pozivati na tulume i da će sve dogovoriti. 

- Nemojte se osjećati čudno, mi vas volimo - poručili su. 

Video su objavili 5. prosinca, a dosad ga je pogledalo više od 86 tisuća ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • LanaGugić 17.12.2012.

    hheeheeh,mei su predobri

  • anna85 10.12.2012.

    koja budalastina

  • jane eyre 10.12.2012.

    ....šta reći, kakvu posluku porati???...

Komentiraj...
Vidi sve komentare