To je to što me zanima!

Vidjeli kriminalca koji je umro? Ubrzo se saznala prava istina...

RUSIJA: Građani Sočija zatrpali su policiju pozivima nakon što je na TV-u emitiran prilog s mjesta prometne nesreće na kojoj se vidi muškarac koji pomaže ozlijeđenima
Vidi originalni članak

Na mjestu teške prometne nesreće u ruskom Sočiju građanima je za oko zapao jedan muškarac. Snimile su ga kamere lokalne televizije, a nakon što je prilog emitiran javnost se uzburkala. Muškarac je nevjerojatno podsjećao na pokojnog člana ozloglašene bande Kuščev - Sergeja Capka.

To je toliko uznemirilo pojedine građane da su se obratili policiji i tužiteljstvu da ispita ovaj slučaj. Ulje na vatru je dodao i jedan lokalni odvjetnik koji je rekao kako je moguće da netko lažira svoju smrt, pogotovo ako je bio član moćne bande.

Ipak, ubrzo se saznala istina i utvrđeno je da je čovjek sa snimke Vitalij Nikoforov, Uzbekistanac koji je također dobro poznat organima reda. On se, naime, nalazi na federalnoj potjernici zbog krađe. Tih dana boravio je u Sočiju, a kada je vidio nesreću, prišao je pomoći ozlijeđenima. Još nije uhićen.

Sergej Capok je preminuo u pritvoru 2014. godine, dok je čekao izricanje kazne. Njegovo tijelo, bez znakova koji ukazuju na nasilnu smrt, pronađeno je jednog jutra u zatvorskoj bolnici gdje je ležao zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nalaz obdukcije je pokazao kako je umro od tromba koji je začepio plućnu arteriju. Prema službenoj verziji priče, Capok je kremiran, a lokacija njegovog groba nije poznata.

Zloglasna Capokova banda 'operirala' je po selu Kuščevskaji od 1998. do 2010., a najviše se pamti masakr od 4. studenog 2010. godine. Čak 19 ljudi je ubijeno u jednom danu, a među njima je bilo 12 članova obitelji lokalnog farmera, uključujući i četvero djece.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.06.2019.

    A od čega je mlad čovjek dobio tromb? Poskliznuo se na sapun?

  • Mamatijesestra 16.06.2019.

    Sergej Capok je preminuo u pritvoru 2014. godine, dok je čekao izricanje kazne. Njegovo tijelo, bez znakova koji ukazuju na nasilnu smrt, pronađeno je jednog jutra u zatvorskoj bolnici gdje je ležao zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nalaz obdukcije je pokazao kako je umro od tromba koji je začepio plućnu arteriju. Prema službenoj verziji priče, Capok je kremiran, a lokacija njegovog groba nije poznata. Strah te bude kad vidis kako su to zataskali

Komentiraj...
Vidi sve komentare