To je to što me zanima!

Mladića s oružjem nisu našli, otvorili kampus Virginia Techa

U travnju 2007. Cho Seung-Hui (23) iz Južne Koreje ubio je 32 ljudi, na kraju i sebe na sveučilištu Virginia Tech. Muškarca s oružjem u četvrtak je vidjelo troje djece
Vidi originalni članak

Kampus američkog sveučilišta Virginia Tech nekoliko sati bio je blokiran u četvrtak, nakon što je troje djece koja su tamo u ljetnom kampu javilo da su vidjeli muškarca koji nosi nešto nalik oružju. 

Fakultet je na svojim stranicama objavio da su ga vidjeli kod menze te da je 'nešto nalik oružju'  prekrio krpom i krenuo prema sportskim terenima. Odmah su objavili svim studentima i profesorima da ostanu u predavaonicama i zaključaju vrata. Većina od 30.000 studenata je na praznicima, no na fakultetu je i dalje nekoliko tisuća ljudi.

Policajci iz nekoliko okruga patroliraju na kampusu, no još nisu pronašli navodnog muškarca s oružjem. Ispitali su nekoliko ljudi, no nitko nije priveden, prenosi CNN. Nekoliko sati kasnije otvorili su fakultet i dozvolili normalan rad, no policija je rekla da će i dalje velik broj policajaca ostati na fakultetu. Inače na kampusu se nalazi oko 150 zgrada koje moraju pregledati.

Na tom je fakultetu 2007. godine počinjen najkrvaviji masakr na nekom fakultetu u američkoj povijesti. Student Cho Seung-Hui (23) iz Južne Koreje ubio je 32 ljudi da bi na kraju presudio i sebi. Sveučilište je tada kažnjeno s 55.000 dolara jer nisu na vrijeme obavijestili studente da je naoružani ubojica na kampusu, javlja SKY.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miroslav21 04.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Jimmy 04.08.2011.

    navodno su ga vidjeli netom prije ispita. navodno

  • krnje obicni 04.08.2011.

    ovaj na slici isti regen kojeg san doveja u hajduka iz brazila na fm 2011 hahahahahaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare