To je to što me zanima!

Vidjeli vraga? Kroz prozor je skočila obitelj, umrla je beba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
FRANCUSKA: U mjestu La Vierre kraj Pariza kroz prozor je skočilo 12 članova iste obitelji. Tvrde da su vidjeli sotonu. Od ozljeda je umrla četveromjesečna djevojčica
Vidi originalni članak

U gradiću La Vierreu blizu Pariza u noći na subotu poginula je 4-mjesečna beba, a jedenaestero ljudi je ozlijeđeno nakon što su skočili kroz prozor stana na drugom katu zgrade. Tvrde da su poiskakali u panici jer su vidjeli vraga. Curica je od težine ozljeda preminula u bolnici, a liječnici se još bore za život 2 i pol godina stare djevojčice. Niti policija ni susjedi ne shvaćaju što se  točno zbivalo u stanu u kojem je bilo 13 ljudi. Svi su iz iste obitelji, a doseljenici su iz Afrike, pretpostavlja se iz Angole.

- Susjedi su oko 3 sata ujutro čuli dijete kako plače. Iskazi su kontradiktorni. Žena iz stana je ispričala kako su vidjeli muškarca (30) koji je bio potpuno gol. Htio je nahraniti bebu, a oni su zaključili da je on sotona - rekla je za Le Parisien Odile Faivre, tužiteljica iz Versaillesa. Muškarca su izbacili iz stana, a prije toga su ga nožem ranili u ruku, dodala je. Pokušao je ući natrag u stan, a ostali su se prestrašili te su počeli skakati kroz prozor. Uhitili su dvoje ljudi, a jedan od njih je muškarac (30) koji je skočio s djevojčicom (2) u naručju. Susjedi kažu i kako su prije skoka čuli povike Isuse, Isuse!. Prema policijskom izvještaju u stanu je živjela žena sa svojim partnerom i njihovo četvero djece. U posjet su im došle njegove tri sestre, brat i njihova djeca. Kod ozlijeđenih nisu našli tragove halucinogenih sredstava.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anto TricoTopic 24.11.2012.

    LOOOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare