To je to što me zanima!

Vidošević: Naveo sam svu svoju imovinu u kartici

Predsjednički kandidat odbacije tvrdnje Globusa da je zaboravio navesti niz nekretnina i da mu žena ima tvrtku s temeljnim kapitalom 2,5 mil. kn
Vidi originalni članak

Istina je da je Nadan Vidošević prijavio svu imovinu u njegovom vlasništvu kao i onu koja je u postupku prenošenja na njegovo ime - stoji na službenoj stranici predsjedničkog kandidata Nadana Vidoševića. On odbacuje sve navode objavljene u najnovijem broju Globusa u kojem ga prozivaju da je u imovinskoj kartici 'zaboravio' upisati niz atraktivnih nekretnina i umjetnina, te zaboravio spomenuti da mu supruga, bivša odgajateljica vrtiću ima tvrtku s temeljnim kapitalom od 2,5 milijuna kuna. Tako, tvrde u Globusu, tvrtka Ine Vidošević nudi tri atraktivne vile na Jadranu od kojih se dvije nalaze u Nemiri kraj Omiša, dok je Vidošević vlasnik Ville Hana u Dubrovniku.
- Ostala navedena imovina nije vlasništvo Nadana Vidoševića. Njegova supruga nije, kako se navodi u tekstu, vlasnica tvrtke BOR HZA d.o.o., ona je direktorica tvrtke od osnutka. Izvorni vlasnik tvrtke je Marija Tudor Vidošević koja je jednu trećinu vlasništva prenijela na najstariju unuku Hanu Vidošević, a uskoro će sljedeću trećinu prenijeti na drugu unuku sa željom da treću trećinu prenese na unuka, kada on postane punoljetan. Ovakva njena odluka posljedica je dogovora u okviru obitelji nakon smrti Vidoševićevog oca- stoji na službenoj stranici.



VIDOŠEVIĆ JEO LIČKI SIR I PIO RAKIJU
Nadan Vidošević posjetio je u utorak Terezijanski sajam u Otočcu na promociji akcije "Kupujmo hrvatsko".  Vidošević je probao lički sir, rakiju, ali i med, kazavši da je Lika "bogom dana". Mnoge posjetiteljice sajma slikale su se s predsjedničkim kandidatom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mmarko 09.09.2009.

    Predsjednička kampanja se namjerno skreće s tema važnih za Hrvatsku i njezine građana. To je prijevara birača. Birača ne zanima, iako imaju puno pravo to znati, što posjeduje koji kandidat, nego prvenstveno što želi učiniti na funkciji Predsjednika Republike. U stanje depresije naciju je dovela loša i neodgovorna politika. Iz stanja depresije izvući će naciju samo odgovornost, moral, znanje, sposobnost i radišnost, dakle nova politika. Pozivam kandidate da otvore teme vitalne za život građana. To je dosad učinio jedino Nadan Vidošević.

  • spiderman 09.09.2009.

    Na djelu je jedna strateški osmišljenja kampanja koja ima za cilj obezvrijediti utrku za Predsjednika Republike, ali i samu funkciju Predsjednika Republike. Pa se tako u utrku uključuje što veći broj kandidata, a ishod je pokazati besmisao kampanje i sugerirati tezu da svatko može biti Predsjednik. Ja odgovaram: Naravno da svaki građanin Republike Hrvatske ima pravo kandidirati se za Predsjednika, ali isto tako svaki od kandidata ima dužnost i obvezu ponuditi odgovor što želi napraviti u Hrvatskoj za vrijeme svog mandata, koji su mu prioriteti i kakvom vidi Hrvatsku u narednom vremenu. To je do sada učinio samo Nadan Vidošević.

  • feliz 09.09.2009.

    .Sun. Ne mora biti u HDZ-u da bi bio njihov igrač ;-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare