To je to što me zanima!

Vidošević: Ne znam hoću li se kandidirati na izborima

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore N. Vidošević izjavio da je blizak ideji da se kandidira za predsjednika, ali još ne zna hoće li to i učiniti
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević u ponedjeljak je u Karlovcu izjavio kako je "osobno jako blizak" ideji da se kandidira na predsjedničkim izborima, ali da još ne zna hoće li se kandidirati. Rekao je da se bitka za Hrvatsku danas vodi na ekonomskom planu i da u toj bitci trebamo pobijediti sami sebe, a uloga predsjednika tu je vrlo važna.
- Budućem predsjedniku bit će izazov ostvariti dobro funkcioniranje vlasti te da država ispunjava svoje ekonomske zadaće - rekao je i dodao da se Hrvatska mora okrenuti radu i iskoristiti sjajan geoekonomski položaj.
Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor rekla je da HDZ može imati samo jednog kandidata za izbore, a taj je kandidat Andrija Hebrang. Ako se Vidošević kandidira, prestat će mu članstvo u HDZ-u, najavila je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • misovz 01.09.2009.

    zna da nebre prejti na izborima dva lopova iz hdz-a e a saborska mu se plača više dopada za taj nerad

  • stardoll 01.09.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • mlatimudan 31.08.2009.

    A je još neznaš biće još nisi zbrojia di ti je veća zarada u gospodarskoj komori koja služi pitaj boga čemu ili kao predsjednik!!Nekako duboko u sebi znam da se ti nećeš zaj...ti da ćeš ti dobro izračunati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare