To je to što me zanima!

Vidošević Šibenčankama dijelio ruže i plaćao kave

U kafiću su ga dvije dame pozvale da sjedne na kavu, ali on se zbog obveza nije mogao zadržati. Platio im je kavu koju su one popile bez njega
Vidi originalni članak

Nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević u srijedu je posjetio Šibenik, Knin, Drniš i Kistanje, gdje je građanima objašnjavao zašto je ušao u predsjedničku utrku te predstavljao načela svog programa i djelovanja. Na rivi je Šibenčankama dijelio ruže i po terasama kafića se zaustavljao u razgovoru s pripadnicama ljepšega spola. U kafiću 'Fafarinka' dvije su ga dame pozvale da sjedne na kavu, ali on se zbog drugih obveza nije mogao duže zadržavati. Tek je nakon kratkog razgovora sa stola uzeo račun i na šanku platio kave što su ih Šibenčanke popile bez njega.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mmarko 25.11.2009.

    Vidošević je za mene na mjestu. A i dalmatinac je napokon ozbiljan kandidat i budući predsjednik. Napokon će i netko stručan voditi Hrvatsku, za promjenu.

  • spiderman 25.11.2009.

    Jednostavno mi je Vidošević simpatičan, šarmantan, a na kraju krajeva mora mu se priznati da je i stručan, sa bogatim iskustvom. Za mene bi Vidošević bio dostojan predsjednik naše zemlje. Nadam se da će pobijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare